2777
2789
عنوان

دیروز تو یه تاپیکی دیدم وحشت کردم از نژاد پرستی مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 156 پست

متاسفانه همینطوره ما ادم ها بخودمون رحم نمیکنی همش حس برتر بودن داریم ایرانی به افغان ها توهین میکنن بعد مهاجرای ایرانی تو ترکیه بهشون توهین میشه تو یه کلیپ دیدم متاسفانه همه جای دنیا هس کم یازیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من راجب عربا کشور خودمون گفتم فکر نمیکنم عراقی ای اینجا باشه که صداتو بشنوه

بنده خدا تو این سایت که هیچ کل تهران پر

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من خودم اهوازم زندگی میکنم ولی از رسماشون خوشم نمیاد رسم تیراندازی توعروسی عزا واقعا متنفرم رسم دختر زود شوهربدن نمیدونم سردختر میبرن نمیدونم اینطوربگم اکه عربا اهواز مثلا ۱ میلیون نفرباشن نصفشون پسراشون وحشین و بیتربیت ایتقدر اینطور بهم برخورد کرده پسر ۱۶ ساله بلانصبت ن فرهنگ ن تربیت افتخار میکرد به وحشی بودنش ولی الله اکبر از اون دسته خدایی من میگم شیرمادرحلالشون دشداشه میپوشن باتربیت اصلا باید ببیتی خون گرمی همشون دارن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عربای اهواز و در کل عربای ایران محشرن

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بیاخوزستان ببین چقدر خونه یکی ان بابختیاریا.چقدر عربا بابقیه اقوام ازدواج داشتن  ودارن.چقدر ترک تو خوزستان هست و...تمام ثروت کشور ....پاسداری از بیشترین مرز کشور ....بیشترین آسیب جنگ تحمیلی و....

من خودم اهوازم زندگی میکنم ولی از رسماشون خوشم نمیاد رسم تیراندازی توعروسی عزا واقعا متنفرم رسم دختر ...

این رسم‌تیراندازی تولرام هست شما اگه اخبار ببینی مراسم عروسی یکی ازشون کشته شده و اینکه یکی دیگه از بدترین کارشون اینه که اشغال میزارن پشت بوم یعتی پشت بوم میشه انبار اشغال دونی هروقت اساس کشی داشتیم فرقی نمیکرد براشون اشغالا بایدواز پشت جمع کردم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹