2777
2789

قبلش هم از کربلا اومده بود 

بهمون گفمه بود نیایید 

بیچاره مامانم گفت عب ندارع بزرگتره حالا یچیزی گفته بذار امروز روز مادر ببریم

زنگ زد عمم عمم خوشحال شد گف دستتون درد نکنه بیایید 

یساعت بعد شوهرش زنگ زد گف نیایین خونمون

از این بی احترامی دارم گریه میکنم خیلی بهم برخورد 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

عزیزم چرا ناراحت شدی؟

خب وقتی شوهرش دوست نداره نرید 

عمت خوشحال شده ولی شوهرش نمی زاره شما مراعات کنید که زندگی‌عمت بهم نخوره

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

شاید مشکلی دارن !

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا ناراحت شدی؟خب وقتی شوهرش دوست نداره نرید عمت خوشحال شده ولی شوهرش نمی زاره شما مراعات کنید ...

عمم بزرگه همسن مادربزرگمع زندگیش بهم نمیخورع 

همه رفتن خونشون فقط به من گفت نیایید 

مگ ما تا حالا بی احترامی کردیم بهشون که گفت نیاید ؟

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
خودت خودتو خار میکنی. وقتی یک بار میگه نیاین خونم. چرا دوباره زنگ میزنید برا مناسب دیگ.

مامانمه دیگه دلش صافه گفته عمت مث مادر بود برام بریم براش کادو ببریم چه میدونس شوهرش اینجوریه

عمم بزرگه همسن مادربزرگمع زندگیش بهم نمیخورع همه رفتن خونشون فقط به من گفت نیایید مگ ما تا حالا بی ا ...

فکرکردم جوونن و همسرش بدش میاد 

اگر اینجوریه دیگه زنگ نزنید بهتر فطع ارتباط برابره با آرامش

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
حرفش چیه چه بی تربیت

هیچی کلا بی دلیل از ما خوشش نمیاد. 

ولی زنعموم که محل سگ نمی‌ذاره بهشون رو روی سرش میذاره

یعنی بی دلیل گفته نیاید 🤔

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
فکرکردم جوونن و همسرش بدش میاد اگر اینجوریه دیگه زنگ نزنید بهتر فطع ارتباط برابره با آرامش

نه جوون نیس پیره 

به مامانم گفتم اگه یکبار به عمه حتی زنگ بزنی یا بری خونش از این خونه واسه همیشه میرم 

میگفتید چرا؟ احتمالا مشکل از شوهرشه .من بودم جواب تلفن رو نمی‌دادم و میرفتم و توی عمل انجام شده قرارشون میدادم.یه سر زدنه دیگه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹