2777
2789
عنوان

پس گرفتن کادو از خودشیفته

388 بازدید | 34 پست

بچها من بیشتر از دوسال تو ارتباط بودم تمام هزینه های رابطه رو نصف بیشترشو دادم! حتی پول بنزینشم میگفت ندارم بده درصورتی که درامدش بالاس از تمام وجودم مایه گذاشتم ولی خیلی بی مهری دیدم تصمیم گرفتم از این رابطه برم ( اخریا بیماری گرفتم که مشخص نیست چقدر زنده بودم مطمنم همراهیم نمیکنه چون تو تمام سختیاش بودم ولی تو هیچ سختی کنارم نبوده فقط بهانه اورده ) با این که سلامت جسمم از بین رفته  بخاطر اذیت هاش دوبار تشنج کردم و چندین بار بستری شدم  حتی نیومده کنارم باشه! فقط برای خواسته هاش منو میخاد!بخاطر رفتاراش روحم کاملا مرده نامزدم خودشیفس، تو این مدت هر بار کادو هایی که داد ب درد بچه ابتدایی میخورد  موضوعی پول نیست موضع بی احترامیه! دفترچه یاد داشت و کش میشه کادو تولد؟مشخص بود فقط از سرش وا کرده نه وقتی گذاشته و نه ذوقی داشته! میتونست ی گل ساده بخره ولی اینجوری توهین نکنه از کف خیایون چیزی بخره که به کار بچه ابتدیی هم نمیاد مثل شمع!  درامدشم بالاس وضعیتش خوبه! من کادو تولد یه هدیه  دادم ارزشش ۵۰ میلیون و کادوهایی ک گرفتم اسم نبرم ولی همه با ذوق شوق و وقت کذاشتن بوده حالا میخوام جدا شم زندگیم نابود شده  نامزد هستیم هیچی رسمی نیست کادو هایی که دادم حدود ۱۰۰ میلیون تومن میشه کادو هایی ک اون داده همش باهم ۳۰۰ هزارتومنم نمیشه اگر بگم کادو هامو بده مشخصا تحقیرم میکنه و دست پس میگیره که چقدر فلانی چطور بگیرم ازش؟؟؟ چون اخری سری کادو که گرفتم از نظرش خاص نیود و میگفت چرا چیز بهتری نخریدی! چیکار کنم؟ چجوری بگم بده اخلاقش اینجوریه شدید تحقیر میکنه و دست پیش میگیره خودشیفتس  دنبال مقصر انگاریه مشاور رفتم گفت این ادم چتر بازه داره اذیت سواسقاده میکنه و شدیدا خودشیفس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ازش تحویل بگیرحتمانه بخاطر پولشبفهمه لیاقت اینهمه محبت رو نداشت

چجوری پس بگیرم چون میدونم بگم طبق شناختم میگه چقدر سمی هست چقدر گدایی همچین ادمی ندیدم چقدر فلانی چجوذی بگم 

عزیزم فدای سرت اون پولا فکر کن به ی گدا گشنه صدقه دادی فقط فرار کن دور شو ازش و کلا هیچ توضیحیم بهش ...

عزیزم طرف ماهی یک میلیارد در میاره! من تک بچم دنبال ارث پدریمه ندار نبوده

سرزنشت نکنم ولی برای کسی که اینهمه بی محلی کرده چراسنگ تموم گذاشتی؟؟؟بازخداروشکرالان متوجه شدی وقدرتشوداری که کات کنی

میتونی اول به یه بهانه ای کادوهاروبگیری بعدکات کنی چون ممکنه بهت نده

ایشون از اولم قصدش جدی نبوده و شما به زور نگهش داشتی،مدرک چیزی ازش نداری که اینا رو بهش دادی،من خیلی ...

ایشون خودش بزوز نذاشت رابطه درست بشه هر بار خواستم برم قول داد درست شه گریه کرد! حس میکنم فهمیده بیمار شدم دنباا پول هست ک بهم ازث میرسه 

چجوری پس بگیرم چون میدونم بگم طبق شناختم میگه چقدر سمی هست چقدر گدایی همچین ادمی ندیدم چقدر فلانی چج ...

بگه اهمیتش چیه

میدونه چی بگه تا شما رو منصرف کنه

واقعا چطور با خودت همچین کاری کردی

من باشم حتما بهش میگم پس بیار

جسم و روحت رفت

لااقل جبران مالی کن

ایشون خودش بزوز نذاشت رابطه درست بشه هر بار خواستم برم قول داد درست شه گریه کرد! حس میکنم فهمیده بیم ...

مثلا ابنولرو کنی چطوره؟

بگو عزیزم یه پولی لازم دارم به هفته پست میدم

بعد به اندازه طلبت ،ازش پس بگیر

بعدش بگو ک این طلب من ازت بود