2777
2789
من ازصبح توآشپزخونه بودم زحمتموبی منت کرد

خب برای غذایی که دوس نداره و میدونی نمیخوره زحمت نکش خوب واسه چی درس میکنی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا بیکاری و خوب حوصله داری 

حالا نخورد که نخورد

مگه خودت ادم نیستی برای دل خودت پختی

او بیچاره هم که جنگ و دعوا ذراه ننداخته 

نخورده

خودشم داره نیمرو میپزه

سرتو بنداز پایین زندگیتو کن

شوهر منم غذایی دوست نداشته باشه نمیخوره هیچی هم نمیگه با نون و ماست سر سفره خودشو سیر میکنه

باید جنگ به پا کنم؟

خب برای غذایی که دوس نداره و میدونی نمیخوره زحمت نکش خوب واسه چی درس میکنی

بعدمدتها درست کردم گفتم شاید قبلا اونجورکه باید خوشمزه نشده اینباربافرمول جدیدپختم ولی لب نزد اصلا اه وپیفم کرد

والا بیکاری و خوب حوصله داری حالا نخورد که نخوردمگه خودت ادم نیستی برای دل خودت پختیاو بیچاره هم که ...

همینی که گفت حیف گوشتی که تواین ریختی بعداونهمه زحمتم ازصدتافحش بدتره

بعدمدتها درست کردم گفتم شاید قبلا اونجورکه باید خوشمزه نشده اینباربافرمول جدیدپختم ولی لب نزد اصلا ا ...

ببین من خودم فسنجون و بادمجون و خیلی غذا ها دوس ندارم حالا خونه هر کی بریم درست کرده باشه نمیخورم حالا میخواد ناراحت بشن میخواد دستور غذاییش فرق کنه اصلا لب نمیزنم

پارسال مهمونی دعوت کردن و فقط فسنجون درست کرده بودن منم برنج خالی و ماست خوردم و ناراحتی هم نداره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
همینی که گفت حیف گوشتی که تواین ریختی بعداونهمه زحمتم ازصدتافحش بدتره

میگفتی چرا حیف

خودم  و بچم میخوریم حیف نمیشه

مگه باید حتما تو بخوری حلال شه 

من واسه دل خودم امروز غذا پختم

همیشه به دل تو بود امروز به  دل خودم

همین حرف براش بس بود

ببین من خودم فسنجون و بادمجون و خیلی غذا ها دوس ندارم حالا خونه هر کی بریم درست کرده باشه نمیخورم حا ...

من خودمم فسنجون شیرین دوست ندارم ولی اگرمهمون باشم حتما میخورم توذوق صاحبخونه نمیرنم حالا بالذت کمتر ازغذایی که دوست دارم.مگرهمیشه بایدصددرصدلذت ببریم یه بارم۵درصدبشه چی میشه

افرین دختر خوب

دیگه هم بحث نکن .و قهر و فیس نکن

اینقدر هم دنبال تایید شوهر نباشید

خودتون با خودتون حال کنید

اگر خوردن ماکارونی بهت لذت میده حالشو ببر 

نه اینکه همیشه خودتو محروم کنی بخاطر کسی که یک بار هم حاضر نیست کوتاه بیاد 

نمیگم وقتی دوست نداره باید بخوره  

میگم حداقل حرف بد نگه حیف گوشت

بیخیال باش

من خودمم فسنجون شیرین دوست ندارم ولی اگرمهمون باشم حتما میخورم توذوق صاحبخونه نمیرنم حالا بالذت کمتر ...

من نمیتونم وقتی میدونم بخورم و عق میزنم و حال همه بد میشه چرا امتحان کنم یا زوری خودمو اذیت کنم

من مهمون داشته باشم دوتا سه نوع غذا درست میکنم یوقت کسی گشنه برنگرده

ولی وقتی یه نوع غذایی باشه که دوس ندارم خودمو اذیت نمیکنم چیزی که بخوام رو میخورم 

من نمیتونم وقتی میدونم بخورم و عق میزنم و حال همه بد میشه چرا امتحان کنم یا زوری خودمو اذیت کنممن مه ...

اصلا درک نمیکنم اینقدر آدم ازیه غذابدش بیادکه عوق بزنه.من نهایت حال نمیکنم بایه سری غذاها ولی اونارم به خاطر خاصیتش میخورم

اصلا درک نمیکنم اینقدر آدم ازیه غذابدش بیادکه عوق بزنه.من نهایت حال نمیکنم بایه سری غذاها ولی اونارم ...

خیلی خوبه اینطوری که خوش غذا باشی

من اصلا نمیتونم یعنی کلا از بچگی اینطور بودم نه که خودم نخوام

مادرم میگه غذای کمکی اینا هیچی نمی‌خوردی تا خود ۳ سالگی فقط شیر و بيسکوئيت مادر غذات بود