2777
2789
عنوان

الان چیکار کنم به شوهرم بگم

280 بازدید | 21 پست

ما اولین یلدامون بعد عروسی بود پنجشنبه مامانم اینا برامون یلدایی آوردن خانواده همسرمم کامل بودن خونمون دیشب مامانم تدارک دیده بود گفته بودم میایم شام درست کرده بود ژله آجیل میوه همه چی ک ما بریم پیششون بعد مادرشوهرم به من گفته بود میاین گفتم نه 

با شوهرم هماهنگ کرده بوده ک بیاین بعد ما رفتیم بعد از ظهر خونه مامانم اینا موقع شام یهو شوهرم بلند شد گف خب بریم مامان بابام منتظرن مامان بابام خیلی ناراحت شدن منم چیزی نگفتم لباس پوشیدم رفتیم 

ولی این یه نمونش بود کلا هفته ای سه شب حداقل میره خونه باباش ب هر بهونه ای بعد من هفته ای ی بار ک میگم بریم با اکراه میاد اونم ۱۰ میگ بریم دیگ هی میگ خونه باباش ۱ باید به زور بلندش کنم 

الان باید چیکار کنم مامانم حیلی ناراحته میگ دیشب همه چی موند شما جدیدا دیگ یا نمی‌آید یا می‌آید یکی دوساعته میرین  

خودمم اعصابم خورده اصن 

دیگ میخوام بگم یا هفته ای یبار هر کدومو یا دوبار هر کدوم تعادل باید رعایت شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ حساسی سر ی چیز بی ارزش اوقات تلخ میکنی

بره خونه خانوادش چی میشه؟

توام تنهایی برو مگ حتما شوهرتم باید بیاد

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

از این ب بعد هر وقت خونه بابات خواست بلند شه بگو‌تو برو من وقتی خواستم ببام یا با اسنپ میام یا با بابام یا زنگ میزنم بیا دنبالم چطور تو‌میمونی تا بوق هاپو  منم میخوام بیشتر با خانپادم وقت بگذرونم نزار قانون گذار اون باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دوست ندارم مادرشوهر پدرشوهرم دائم زنگ میزنن یا میگن بچه ها اینجان شمام بیاین یا ما تنهاییم بیاین ...

بدون تعارف زنگ بزن بهشون حرفت رو راحت بگو یا به شوهرت بگو اگر نگه خودت میگی بهشون 

فک کردی بگی اونم میگه باشه ...من همین دیشب به شوهرم گفتم میگه دلم میخواد حالا که اینجور شد هرروز میرم..حالا بماند که من خونه مادرم شهرستان نمیریم کلا ...مادر شوهرم اینام کلا ارتباطی ندارم ..شوهرم هرروز میره میاد منم دیشب عصبانی شدم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چ حساسی سر ی چیز بی ارزش اوقات تلخ میکنیبره خونه خانوادش چی میشه؟توام تنهایی برو مگ حتما شوهرتم باید ...

خب اخه اون تنها نمیره 

بعدم من مامانم شاغله تو روز کسی نیست شبا میتونم برم ک اونم هر شب میگ بریم خونه بابام دیگ اعصابم خورده ی شب نرم مادرشوهرم سریع میگ چرا نیومدی بگم خونه بابام بودم پدرشوهر مادرشوهر مسخره میکنن ک اره دلت برا بابات تنگ شده مامانتو میخوای؟

دقیقا همینکار رو بکن حتی اگر قهر کرد کوتاه نیا کاری که من ۸ سال پیش انجام میدادم و الان خیلی پشیمونم مثل من نباش لطفا هرکدوم از خانواده ها احترامشون در یک حد باید باشه نه کمتر نه بیشتر 

بدون تعارف زنگ بزن بهشون حرفت رو راحت بگو یا به شوهرت بگو اگر نگه خودت میگی بهشون

اخه بدبختی ب من زنگ نمیزنن مستقیم ب شوهرم زنگ میزنن یکی دوبار شوهرم جواب نداده به من زنگ زدن من مستقیما گفتم یا نمی‌آیم یا شام درست کردم 

حتی چند بار من غذا درست کرده بودم باز شوهرم میگ ول‌کن بزار بمونه بریم اونجا 

خب اخه اون تنها نمیره بعدم من مامانم شاغله تو روز کسی نیست شبا میتونم برم ک اونم هر شب میگ بریم خونه ...

بگو اره دلم تنگ سده همونجور ک پسرت دلش تنگ میشه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.