2777
2789
عنوان

مادر بیفکر

99 بازدید | 8 پست

من باردارم ۶ ماهمه سیسمونی رو خودم با شوهر دوتایی خریدیم بیشتر چیزای بدرد بخور اینا نزدیک ۳۰ شد 

مامانم ۱۰ تومان داشت هی میگفت بذار بانک ۳ ماه بعد ۳۰ بگیرم و فلان اینا انقدر بیخیالن که تا ماه اخر نمیدادن به امیدشون نبودم تو جهیزیه هم همین بودن ،همسرم گفت خودم همچی میخرم دیروز اومدم به مامانم اینا نشون دادم شادی کنن وای نمیدونی مامانم چه برخوردی کرد اخم کرد بد اخلاقی کرد چندتا حرف درشت بارم گرد حتی نگاه نکرد چی خریدم،گفت زایمانتم نمیام ،باهم دعوامون شد شب یلدامون رو خراب کرد.من باردار رو انقدر حرص داد الان برداشته ده تومان ریخته حسابمو اصلا نمیخوام از اینا پول بگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما شرایط مالی ش خوب نبوده اون موقع مادرها همیشه حواسشان به بچه هاشون هس

نه من اینا رو میشناسم توی جهازم اخم تخم میکرد شوهرم بیچاره نیخرید این اخم میکرد مبگفت من عروسیت نمیام

ده تومنو و شوهرت میگه چیکار کنی؟مامانت از اونایی نیست که بعدا با همین ۱۰ تومن اگ خرج کنی بگه اره سیس ...

شوهرم نمیخواد ازشون چیزی الان به مامانم گفتم پولتو پس میدم والا ،آبرومو جلو شوهرم برد ابن ننه بابای بیفکرم اگرم ندارن آبروریزی نکنن ،ده تومان بخدا خرده ریزشم نمیشه همون اول ۱۵ داشت میداد باز آدم میدونست جیکار کنه هی برگشتن جلو شوهرم گفتن ما پول میدیدم شما چیزی نخرید ،بخدا سیسمونی آقا بزرگ رفتیم خرده ریز خرید ۱۰ تومان بیشتر شد 

دلم میخواد گریه کنم زار بزنم

شوهرم نمیخواد ازشون چیزی الان به مامانم گفتم پولتو پس میدم والا ،آبرومو جلو شوهرم برد ابن ننه بابای ...

عزیزم بارداری 

حرص و جوش واست سمه 

شوهرت شناخته اتش که رفته دیگه سیسمونی رو خریده بیخیال شو بهش فک نکن به قول خودت ۱۵ تومنه رو هم میداد نصفشم نمیشد

ولی شاید منتش خیلی وقتا میموند برات 

و خدا رو شکر شوهرت درک کرده و خریده باز