2777
2789

من خجالتی که اصلا نیستم ضمن اینکه مودبم دو متر هم زبون دارم اما اجتماعی نیستم !اصلا حوصله آدما رو ندارم کلی آداب معاشرت باید و نباید تعارف و پپسی باز کردن واسه این و اونو بلدم اما حوصله ارتباط گرفتن ندارم فقط در مواقع ضرورت 

مثل ربات دیگه 

مثلا می‌دونم در جواب این تعارف باید این جمله رو گفت باید این ژست رو گرف باید .....خجالتمم نمیاد ولی احساسی به انجام این کار ها ندارم مثل ژاژ خاییدن ...

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
منم همین طوریم حتی دانشجو معلمم و قراره معلم شماصلا خیلی سادم نمی‌دونم حرف بزنم تندتند حرف میزنم یه ...

من خجالتیم برخی مواقع پاسخ سوال دیگرانو می‌دونم ها ولی خجالت میکشم جواب بدم ترس اینکه شاید حرفم جالب نباشه ضایعه باشه یا کسی  گوش نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خجالتی که اصلا نیستم ضمن اینکه مودبم دو متر هم زبون دارم اما اجتماعی نیستم !اصلا حوصله آدما رو ند ...

من اصلا خجالت نمی‌کشم مثلا برم تو جمع جنس مخالف و.... تنها چیزی که عزیزان می‌کنه اینه قدرت بیان ندارم 

من اصلا خجالت نمی‌کشم مثلا برم تو جمع جنس مخالف و.... تنها چیزی که عزیزان می‌کنه اینه قدرت بیان ندار ...

آخه من قدرت بیان و جسارت هم دارم در اصل  حوصله ابراز ندارم میلم نمی‌کشه با کسی قاطی شم و بجوشم یه دنیای دیگه دارم بخوام دمخور بشم هم عین ربات همه چیز سطحی و فاقد عمق 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣