2777
2789

هیچوقت فکرشم نمیکردم زندگی بدون بچه اینهمه سرد و پوچ و بی هدف و بی انگیزه باشه اصلا برای چی آدم زندگی کنه وقتی بچه نیست تاکی سرکار بودن تا کی مسافرت و تفریح و خرید هرکاری میکنم تهش خلا نبودش حس میشه هیچی نمیتونه جاشو بگیره اطرافم میبینم بچه دارها خیلی اذیت میشن بچه های این دوره خیلی بد شدن ولی با وجود اینا بازم میگم اگه نباشه چه جوری زندگیمو بگذرونم زندگی بدون بچه مرگ تدریجیه و چرت

فعلا مجردم و موافقم با حرفات

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

چنسالته؟اقدام کردی برابارداری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دهنم سرویس شد با دوتاش فعلا نظری ندارم

اذیتاشون تموم میشه بزرگ میشن اگه همینا و اذیتاشون نبود شما الان دنبال راهکار خودکشی بودی عزیزم چون خیلی سخته نداشتنش

بزار تجربش کنی سالهای زیادی اونوقت متوجه میشی من امروز چی گفتم

نه، قرار نیست همه مادر بشن... 

اما امیدوارم شما به خواسته‌تون برسین😚

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بستگی به زندگی هر فرد داره عزیزم 

ما ۴ ساله ازدواج کردیم و بدون بچه انقد با محبت و بدون اعصاب کشی زندگی میکنیم ک حس میکنم بچه بیاد محبت مون کم شه و کلا با اعصاب و دردسر زندگی کنیم و میدونمم اینجوری میشه 

چندساله عروسی کردی؟ 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
بستگی به زندگی هر فرد داره عزیزم ما ۴ ساله ازدواج کردیم و بدون بچه انقد با محبت و بدون اعصاب کشی زند ...

وای مثه مایی مام سه ساله همه میگن بیارین ولی آرامشی که داریمو خیال زاحتی که داریما میترسیم خراب شه مسعولیتشو ندوس 

وای مثه مایی مام سه ساله همه میگن بیارین ولی آرامشی که داریمو خیال زاحتی که داریما میترسیم خراب شه م ...

هرکسی عقیده ای داره هستن کسایی که ۱۸ ساله ازدواج‌میکنن ۱۹ ساله بچه میارن 

من عقیدم اینه ک بعد ازواج باید ۲_۳ سال بدون بچه زندگی کنن با محبت تفریح دوتایی 

بعد ۳ سال وقتشه ک یه دردسر کوچولو و شیرین بیارن وسط زندگیشون ک همه خوشی های ۳ سالو به فنا بده😂😂😂😂