2777
2789
عنوان

دیشب بارداریمواعلام کردم

243 بازدید | 20 پست

هفته ۱۷ام دوقلودختروپسرباردارم هیچ کس نمیدونست دیشب توتولددخترم گفتم مادرشوهرم وجاریم الکی لبخندزدن برادرشوهرم مسخره کردگفت خخ میخوایین مهدکودک بازکنین بقیه هم مثل اونهاالکی تظاهرکردن که مثلاخوشحال شدن تبریکشون هم مصنوعی بودتنهاکسایی که واقعاخوشحال شدن بابام وداداش کوچیکم بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن از درون دارن منفجر میشن 

برا منم دعا کن خدا بچه سالم بهم ببخشه اسمم زهرا هست 

خداروشاکر باش بابت این نعمتش 

حرف بقیه مهم نیست 

هیچکس خیر خواه شما نیست جز پدر مادر 

عزیز طبیعی دوقلو شد؟

همینه هیچکه به جز پدرو مادر خوشحال نمیشن 

من اگر یه زمانی دوباره باردار بشم فقط میدونم پدرو مادرو پدرشوهرم خوشحال میشن .

امتحانشونو زمان بارداری دخترم پس دادن

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

منم بارداری دومم رو گفتم همچین ریکشن های مسخره ایی داشتن تازه مادرشوهرم گفت نمیدونم تو شوکم خوشحال باشم یا نه این یعنی پیرتر شدم😕😕😕

تازه من ۱۲ هفته بعد ان تی گفتم و ناراحت شدن که میذاشتی بدنیا اومد میکفتی برادرشوهرم تیکه انداخت

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
همینه هیچکه به جز پدرو مادر خوشحال نمیشن من اگر یه زمانی دوباره باردار بشم فقط میدونم پدرو مادرو پدر ...

مال منم دقیقاهمینه مادرشوهرم هم ناراحت شدنش به خاطره جاریموکه مشکل داره بچه دارنمیشه

منم بارداری دومم رو گفتم همچین ریکشن های مسخره ایی داشتن تازه مادرشوهرم گفت نمیدونم تو شوکم خوشحال ب ...

زن داداشم گفت آدم عقل داشته باشه واسه اولی هونمیاره

مال منم دقیقاهمینه مادرشوهرم هم ناراحت شدنش به خاطره جاریموکه مشکل داره بچه دارنمیشه

خب پس مال شما یه دلیل داشتن که دلشون بگیره اما مال من دلیلی هم ندارن

خدا به جاریت بده اما ادم نمیتونه برای بقیه زندگی کنه که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

[QUOTE=365173178] زن داداشم گفت آدم عقل داشته باشه واسه اولی هونمیاره 

زن داداش منم بهم گفت زشت شدی لابد بچت دختره شعور نباشه همینه دیگه

ولشون کن 

میگفتی هرکسی صلاح خودشو میدونه بهتره دخالت نکنیم توی زندگی هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس مال شما یه دلیل داشتن که دلشون بگیره اما مال من دلیلی هم ندارنخدا به جاریت بده اما ادم نمیتونه ...

جاریم یه دختر۸ساله داره اونم باکاشت باردارشده الان هم کلاباردارنمیشه