2777
2789
عنوان

با زندگی ترسناک بدون بچه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 42 پست

دلم نمیاد اینو بگم

اما میگم

دور از جون شما کسی که اینقدر ضعیفه و به خاطر بچه دار نشدن به خودکشی فکر میکنه همون بهتر که......

لا اله الله الی الله

منم نمیشم 

اما چرا باید خودمو بکشم؟؟؟!!!!! راضی ام به رضای خدا

خدا بهم سلامتی بده والا

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به این فکر  کن با تقدیر نمیشه جنگید بنظر من زیادی برای داشتنش اصرار نکن  بعضی وقتا طرف آرزو میکنه ماش بچه نداشتم  زندگی تو بکن سر کار برو تفریح برید با همسرت  خدا رو چه دیدی یک دفعه میبینی بارداری 

همسایه ما سنش خیلی بالا بود یک دفعه در کمال ناباوری باردار شد

انشالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه 

دلم نمیاد اینو بگماما میگمدور از جون شما کسی که اینقدر ضعیفه و به خاطر بچه دار نشدن به خودکشی فکر می ...

اخه من هیچی خوشحالم نمیکنه جز وجود یه بچه خب بدون اون این همه سال زندگی سگی رو چجوری سر کنم گیرم سر کردم سر پیری چه غلطی کنم وقتی چشمت به در خشک بشه یکی نباشه به امیدش منتظر بمونی

یسوال.دقیقابچه داشتن چی داره که فکرمیکنی بدون بچه هیچ هستی

بچه هدف و انگیزه میده به زندگی شادی و سروصدا میاره دلیل ادامه زندگیت میشه تو بخاطر اون حتی ناراحتم باشی سهعی میکنی خودتو جمع کنی هزاران دلیل دیگه که فقط امثال من متوجهش میشن

اخه من هیچی خوشحالم نمیکنه جز وجود یه بچه خب بدون اون این همه سال زندگی سگی رو چجوری سر کنم گیرم سر ...

تو واقعا افسرده هستی . یه بچم میاری افسرده میشه .  اولا تراپی میخای تا  یکم مغزت به کار بیفته .. بفهمی زندگی چیه

اخه من هیچی خوشحالم نمیکنه جز وجود یه بچه خب بدون اون این همه سال زندگی سگی رو چجوری سر کنم گیرم سر ...

آخه گفتی راهکار نده

اما والله بالله  اینقدر خوبه که بچه ای که پدر و مادر نداره رو بیاری 

مهرش به دلت میشینه

همین طوری نگو نه 

امتحان کن

خوشت نیومد برمیگردونی البته بچه ی شیرخوره بیار که طفل معصوم سرخورده نشه

برو خانه ی مهر و ماه اینقدر بچه های ناز هستن که بعدها وقتی پیر شدی عصای دستت میشن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من راضی نیستم چون نمیتونم راضی باشم چرا باید خدا فقط برای ما چیزی بدونه به بقیه حتی کسایی که خیلی عو ...

به موقع بهت میده مطمئنم .من خودمم بعضی وقتا ناراحت میشم ولی بنظرم همه کارای لازم برا بچه دار شدن بکن و نتیجه رو بخدا بسپار

من راضی نیستم چون نمیتونم راضی باشم چرا باید خدا فقط برای ما چیزی بدونه به بقیه حتی کسایی که خیلی عو ...

دختر خوب هر کس یه بدبختی و مشکل داره توی زندگی ، ولی شما نمیبیش چون فقط تمرکز کردی روی بچه و چشمت نعمت هایی که داری رو نمیبینه دیگه .

الان کلی آدم هست که بچه دارن ولی بچشون مریضه . پدر و مادر هر روز میمیرن و زنده میشن و کاری هم از دستشون بر نمیاد . یکیشون فامیل نزدیک خودم . همه آزمایش ها ظاهرا سالم ، حالا که بچه به دنیا اومده انقدر مریضی و مشکل داره که نگو ، الان سه سالشه تقریبا و توی همین سه سال پیر شدن پدر و مادرش . 

من حق میدم بهت که دلت بچه بخواد ، این تو ذات خانوم ها هست ولی فقط می خوام یادآوری کنم بهت که خیلی چیزای وحشتناک تری از بچه دار نشدن هست توی زندگی که خدا شما رو با اونا امتحان نکرده و همین هم جای شکر داره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه هدف و انگیزه میده به زندگی شادی و سروصدا میاره دلیل ادامه زندگیت میشه تو بخاطر اون حتی ناراحتم ب ...

من از نزدیک دیدم که این حرفا چرت مطلقه.

کسی که در درون خودش انگیزه و هدف و پیدا نکنه هیچی اون بیرون نمیتونه بهش کمک کنه.نهایت با وجود بچه فقط یه چندماه حالت عوض میشه بعد دوباره به روحیه ی قبلت برمیگردی.

مادر من ۷ تا بچه داره ولی  انگیزه و روحیه و .... صفرررر

کلا شخصیتش این مدلیه هرچی و که نداره چشمش دنبالشه همین که به دستش میاره دوباره همون میشه که بود.یه آدمه سراسر انرژی منفیه که با اخلاق و حال بدش همه ی ماهارو هم مریض کرد.

قدر هیچی و نمیدونه زندگیه عادی رو بهمون کوفت کرده.فکر میکنه حتما باید یه اتفاق عجیب غریب بیوفته تا خوشحال شه.همش حسرت داره.در صورتی که تو زندگی همهههه چی داره ولی چون حال خوب و از درون نداره گند زده به هر نعمتی که داشته.کلا خانوادگی این مدلین فقط از صبح تا شب میشینن حسرت میخورن و برای هیچ چیز ارزش قائل نیستن.دنیارو هم بهشون بدی همینن.

یه کلام حال خوب و هدف و انگیزه ساختنیه با وجود هیچ کس و هیچ چیز به دست نمیاد. اینو بعد از بچه دار شدنی که انقدر بهش اصرار داری خودت متوجه میشی و میبینی خبری نبوده.

اینارو نگفتم که از بچه داری سردت کنم گفتم که بدونی هیچ عاملی باعث حال خوب ما نمیشه اگر خودمون اون حال خوب و نسازیم.همیییین