2777
2789
عنوان

با زندگی ترسناک بدون بچه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 42 پست

زندایی من ۳۳ ساله ازدواج کردن بچه دار نشدن قدیما خیلی ناراحت بود و مشخص بود نمیدونم چی شد از یه جا به بعد خیلی روحیش خوب شد و الان برق خوشحالی و خوشبختی رو توی چشماش میبینم..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندایی من ۳۳ ساله ازدواج کردن بچه دار نشدن قدیما خیلی ناراحت بود و مشخص بود نمیدونم چی شد از یه جا ب ...

کاشکی منم یه روزی بیخیال بشم کاش خدا کمکم کنه گاهی میگم بچه نمیخوام فقط کاش قدرت نخواستنشو بهم بده خدا

نمیشه خیلی سخته نباشه و بخوای شاد باشی زندگی الکیه

حالا یه بچه باشه چه تغیری پیدا میکنه؟؟

دردسر های خاص خودشو داره

همش شیرینی نیست !! 

بشین واقعا فکر کن بچه میخوای

یا ن صرفا طبق عادت ک انگار همه بعد چند سال بچه میارن تو هم میخوای بیاری 

چون نمیتونی اعصابت خرده

وگرنه همچینم عشق بچه نیستی

چون یکی خیلییییییی خود بچه رو بخواد

میره از کسی ک بچه نمیخواد یا .... میگیره

ولی شما مشخصه راضی نیستی به اینکار

اگر انقدر بچه میخوای

تهران بیا اگر جای دیگ هستی

مستقیما پیش اشرف معینی بیمارستان آرش تهران

انلاینم میتونی نوبت بگیری ازش

برو اونجا توی اون بیمارستان ۲ روز هست کلا برای ناباروری

جزو قدیمییییی ترین دکترای این کاره

کاشکی منم یه روزی بیخیال بشم کاش خدا کمکم کنه گاهی میگم بچه نمیخوام فقط کاش قدرت نخواستنشو بهم بده خ ...

عزیزم چندسالته،چند ساله منتظری

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

منم بچه دار نمیشم ...بیخیال حتما خدا یه چیزی میدونه ک نمیده . راضیم به رضای خدا

من راضی نیستم چون نمیتونم راضی باشم چرا باید خدا فقط برای ما چیزی بدونه به بقیه حتی کسایی که خیلی عوضین چندتا چندتا میده 

تو خودت مشکل داری و دیونه ای . بچم که بیاد دریت تربیتش نمیکنی یا اینکه دیونه بارش میاری‌ .. یا به یه چیز دیگه گیر میدی. جمع کن خودتو بابا اینمهه رروش بارداری .  لقمه اماده میخای 

ب سختیای بچه ک فک میکنم تو این وضعیت افتضاح اجتماعی و اقتصادی مملکت ب نتیجه میرسم ک بچه فقیر تحویل ج ...

منم با این حرفا سعی میکنم خودمو اروم کنم اما نمیشه