2777
2789
عنوان

بارداری توی این سن واقعا توی کتم نمیره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کجایید؟ وای خیلی گناه دارن تو این سن ،واقعااا سنشون کمهسمت ماهم زود ازدواج میکنن اما بین هفده تا ...

گروه مون تایفه مون اینجوریم نه کل شهرمون من خودم دیر ازدواج کردم ۲۲ سالم بود

درسته متاهلی خوب نیست ولی رابطه ج ...بادوست پسر بیداد میکنه تومدارس درحد باردارشدن

اون رو میگیم بچه بی عقلی کرده که البته فاجعه اس.

ولی وقتی ازدواج تو بچگی هست مشخصه کل خانواده از داغونن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من ی مورد اینجور وقتی باردار بودم دیدم اون۱۵سالش بود من۷ماهه بودم اون۹ماهه بعد شوهرش۱۸ساله بود کاملا بچه سواد درست درمونینم نداشتن🙁بعد پسره انقد ول بود ک حد نداشت دختره جیکش در نمیومد ولی پسره هی میگفت ها تو عاشق شدی الان باید زور بزنی مسخرش میکرد دختره هم عین گچ بلند میگفت نمیره زیر زور☹️ما سرخ و سفید میشدیم 

یکی دیگم وقتی من زایمان کردم بود۱۴سالش بود شوهرش سنش زیاد تر بود بهش۳۵ساله میخورد بعد پسره زندانی بود ب جرم تجاوز ب ی دختر ۱۲ساله اونجور ک خواهرش میگفت  دختره وقتی زایمان کرده بود کلی پارگی و اینا داشت وحشتناک بود دادش هوا بود لرز به تن آدم میفتاد میدیدشون صورت زردددددد نحیف بعد مادرش نیومد هرچی زنگ میزدن بهش شوهره هم از اون خلافکارا بود ادم وحشت میکرد خدایا رحم کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نمیدونم. ولی شنیدم چندنفر میگفتن مادرشوهرش مراسم گذاشته نذری داشته البته شاید نذرش واسه چیز دیگه ای ...

ای چون بچه ها لاغرن گناه دارن چرا خوب تو عقد بچه آورده میزاشتم می‌رفت خونش 

بعنی اینقدر اوضاع مدارس داغونهقدیم ها متاهل ها میرفتن بزرگسالان الان زن حامله میره مدرسه عادی؟😐

همون

سوال منم همینه، مگه نمیرن مدرسه بزرگسالان؟

اونوقتا تا ازدواج میکردن، میرفتن بزرگسالان، از ترس اینکه از دوستاشون جدا نشن، یه مدت نامزد بدون اسم تو شناسنامه میموندن تا مدرسه تموم بشه، حالا الان دانش آموز شما، کا رو تموم کرده، بارش رو هم گرفته؟؟!!! وا، مگه میشه؟؟؟

بعد همون بچه های نامزد کرده، یکچیزهایی تو مدرسه به بچه ها میگفتن که همه چرت و دروغ بود، بچه ها رو یا میترسوندن یا از راه به در میکردن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
این چه سمی بود خوندم

مامای اونجا من رفته بودم برا چکاب دکتر برام تو هفته دوبار چکاب نوشته بود تا زایمان مورد زیاد دیدم اینشکلی  اون اولیه ک گفتم دختره ۱۵بود دختره بغض کرده بود بعد پسره میگفت میخوای ببرمت خونه اونجا زایمان کنی هر هر هم میخندید دختره هم مث چی ترسیده بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همونسوال منم همینه، مگه نمیرن مدرسه بزرگسالان؟اونوقتا تا ازدواج میکردن، میرفتن بزرگسالان، از ترس این ...

واسه چند سال دیگه  یه سختی برای پیداکردن مدرسه متوسطه بچه ام  اضافه شد که  مدیرش ادم حسابی باشه و تحقیق کنم دانش آموز متاهل نداشته باشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ