2777
2789
عنوان

بارداری توی این سن واقعا توی کتم نمیره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 61 پست
یعنی ۱۵ سالگی ازدواج کرد حامله شد ؟نفهمیدم

اره

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های الان رو نمیشه دیگه گفت بچه از صد تای من و شما واردترن از کجا میدونید شاید خودش خواسته همیشه یه طرفه به قاضی نرید الان کلی بچه های دهه ی شصتی سر این که خونواده هاشون میگفتن درس بخونید موندن ضرر کردن ازدواج عاقلانه و همه چیز درست به نظر من اصلا مشکلی نیست نمیگم تو سن ۱۶ ا دواج کنن میگم یعنی شاید خودش خواسته و شرایطش رو داشته

همه مسیرشون یکی نیست شما هم بیخودی میشینین قانون تعیین میکنین آدم تو این سن باید اینجور باشه اونجور ...

آخه عزیزم با این وضعیت کشور نباید اصلا جمعیتمون بیشتر از این بشه

همین الانشم مصرف برق و گاز و ... بالاست گرونیه بهتره ی فکر اساسی بشه.

همه مسیرشون یکی نیست شما هم بیخودی میشینین قانون تعیین میکنین آدم تو این سن باید اینجور باشه اونجور ...

چقدر هزینه کردم واسه اینکه بفهمم همه مسیرشون یکی نیست 

چقدر زیبا گفتید 👏

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
بعنی اینقدر اوضاع مدارس داغونهقدیم ها متاهل ها میرفتن بزرگسالان الان زن حامله میره مدرسه عادی؟😐

البته زیاد نمیبینمش مدرسه. هفته ی اول مدارس واسه برنامه ی عروسیش نیومد بعدشم سه چهار روز بیشتر نیومد. فک کنم یه ماه بیشتره نیومده

آره میگن ۱۵سالگی ازدواج کرد یه هفته بعدشم حامله شد

اععع🥲

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"