2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با دوست پسرش ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 114 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز از من میشنوی بیخیالش شو وگرنه در اینده مجبور میشی کنارش بذاری، وقت و عمر بیشتری ازت هدر میره 

به خانوادت هم بگو به اختلاف خوردیم جدا شدیم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

استرس زا هم هست من حیلی پیر شدم و دچار استرس و اضطراب زیاد شذه بودم. معده م ناراحت شذه بود. درسته هم ...

میگه شرایط مالیم اوکی نیست ولی میدونم دروغ میگه و بهونس حس میکنم منو نمیخواد ولی میگه اشتباه میکنی

عزیز از من میشنوی بیخیالش شو وگرنه در اینده مجبور میشی کنارش بذاری، وقت و عمر بیشتری ازت هدر میره به ...

اینجوری خیلی حرفا میشنوم قلبم طاقت نداره تا همین حالاشم تیروئید پرکار گرفتم 

اینایی هم که با بی اف ازدواج کردن پسره این مدلی نبوده که. ایشون سربازه، بچست، تکلیف زندگیش معلوم نیست، گفته که نمیاد برای ازدواج 

اینا قشنگ اژیر قرمزه از من گفتن بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

اینجوری خیلی حرفا میشنوم قلبم طاقت نداره تا همین حالاشم تیروئید پرکار گرفتم

والا چی بگم دیر یا زود این اتفاق میفته 

اره ولی دوست داشتم اونم یه حرکتی کنه حداقل شعور جدایی داشته باشه

تو شعورشو داشته باش و تصمیم عقلانی بگیر 

این آدم تو رو تباه میکنه 

برات اهمیت قائل نیست 

براش مهم نیستی چرا به زور باهاش موندی

بفرما احترام هم که بلد نیست. این ادم تو هر مشکلی فقط سرکوفت میزنه همسر خوبی نمیشه