2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خواهرم.مامانم خاله هام کلا بدون هیچ علاعمی باردارمیشیم خواهرم و مامانم ک تا سه چهارماهگی نمیفهمن باردارن چون پریودم میشن.

اما من ای وی اف کردم بااینکه ک میدونستم حاملم اینقدر علاعم نداشتم بخودم شک داشتم حاملم

خخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله من خواهرم.مامانم خاله هام کلا بدون هیچ علاعمی باردارمیشیم خواهرم و مامانم ک تا سه چهارماهگی نمیف ...

عزیزم من ای یو ای کردم و شیاف پروژسترون استفاه میکنم و سینه درد دارم بخاطر چیه

عزیزم من ای یو ای کردم و شیاف پروژسترون استفاه میکنم و سینه درد دارم بخاطر چیه

نمیدونم شاید ۵لاعم بارداری باشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پنج شنبه باید برم ازمایش.میگم نکنه بخاطر شیاف پروژسترون که استفاده میکنم

نمیدونم عزیزم