2777
2789
عنوان

دانشگاهاتون حضوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 48 پست
نه بابا کلا مجازی که نیست😂این هفته فقط چون تا اخر ترم کم مونده یسری استادا گفتن چیژ خاصی هم برای گف ...

واقعا برات خوشحالم بیا بامن دوست بشیم بعصی یوالهایی پزشکیموازت بپرسم باشه عزیزم

خخیلی خوبه اینجوریوالا اگه امکانش بود منم اینکارو میکردم نیست متاسفانه😂اساسا ما دستمون بستست

رشتت چیه عزیز

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پزشکیمببین همه کلاسامون مجازس نیستااا یسری استادا مجازی کردن فقططط باقیشون حضوریه ولی خب من نمیرم ...

آهان موفق باشید سال چندمتونه؟؟

پزشکی سخته؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
واقعا برات خوشحالم بیا بامن دوست بشیم بعصی یوالهایی پزشکیموازت بپرسم باشه عزیزم

قربونت بشم من خوش قلب ❤باشه قشنگم درخواست بده داشته باشیم همث هرسوالی داشتی بپرس نهایت خودم بلد نبودم از استادا یا بچه های سال اخر میپرسم🤍

آهان موفق باشید سال چندمتونه؟؟پزشکی سخته؟؟

سال دومم من 

سخت بودنش که سخته واقعا بدون علاقه خیلیا نمیتونن و جا میزنن ولی آدمیزاد عادت میکنه همونجور که کنکور رو گذروند اینم میگذرونه واقعا

من اندازه سه ساا دبیرستانم روم فشار نیست واقعااا خیلی ازاد ترم 

ترکیب آزاد و علوم پزشکیم 

همون بهتر که حضوریه 

کلاسای عملیم مونده و یه دونه زبان تخصصیم 

امروز فیزیومونم حضوری بود تموم شد 😎

ولی تا دلت بخواد امتحان دارم دی ماه 😂به لطف تعطیلی الکی الکی دو تا امتحان اضافه داریم این ماه 

🤍🩶🖤
پپزشکی گلم

موفق باشی تو حرفه‌ات🌹

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
ترکیب آزاد و علوم پزشکیم همون بهتر که حضوریه کلاسای عملیم مونده و یه دونه زبان تخصصیم امروز فیزیومون ...

ما واسه همین التماس استادارو کردیم مجازی برگزار کنن امتحانارو نمونه واسه بعد

ترکیب آزاد و علوم پزشکیم همون بهتر که حضوریه کلاسای عملیم مونده و یه دونه زبان تخصصیم امروز فیزیومون ...

منم خیلی خوشحالم حضوری شد

هیچی حضوری نمیشه

واقعا دانشگاه با مدرسه فرقش زمین تا آسمونه و تعطیلی اصلا به نفع دانشجو نیست 

همچنین شما❤

♥️🌹