2777
2789
عنوان

خانما با جفت خیلی پایین یبوست گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست
البته بگم، لواشک و برگه و آلو مدام دارم.چون خیلی میترسم.راستش، من دو بار سقط داشتم، شانسم جفتشون تو ...

وای عزیزم سقطتون علتاش چی بود؟ تو کدوم هفته ها؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته بگم، لواشک و برگه و آلو مدام دارم.چون خیلی میترسم.راستش، من دو بار سقط داشتم، شانسم جفتشون تو ...

بچه اوردن تو این زمونه کار خیلی سختیه 

خود من ۳،بار زودرس شدم و نموندن 

ولی انشالله خدا دیگه نزاره دلت بشکنه و نی نی تو سالم بغل کنی،هرشب کاهو بخور خیلی خوبه نمیزاره یبوست شی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای عزیزم سقطتون علتاش چی بود؟ تو کدوم هفته ها؟

۱۷،۱۸ هفته، سندروم داون مثبت .

تو بیمارستان بودم، الان میرم فرنگی، ببخشید بی ادبی، یه کم زور میزنم، استرس میگیرم ، دلم هری میریزه.

الان ۲۸ هفته ام، فقط دراز کشم، میگم فقط به ۳۲ برسم خدا.

دختر اولمم ۳۲ هفته اومد، خیلی استرس زایمان زود رس دارم.

من کلا لواشک و الو و برگه، میزارم رو کابینت، مدام میخورم تا یبوست نگیرم.

بچه اوردن تو این زمونه کار خیلی سختیه خود من ۳،بار زودرس شدم و نموندن ولی انشالله خدا دیگه نزاره دلت ...

خدا هر کی نداره بهش بده، هر کیم داره ، براش حفظ کنه‌.

به ماها هم نظر کنه، سالم بارمون زمین بزاریم.

واقعا دیگه زایمانا با سلام و صلوات شده والله.

کلی بیماری و .....

۱۷،۱۸ هفته، سندروم داون مثبت .تو بیمارستان بودم، الان میرم فرنگی، ببخشید بی ادبی، یه کم زور میزنم، ا ...

یعنی خودتون خواستین سقط کنین یا خودبه خود شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا هر کی نداره بهش بده، هر کیم داره ، براش حفظ کنه‌.به ماها هم نظر کنه، سالم بارمون زمین بزاریم.واق ...

اره برای بعضیا خیلی سخته خودمم همش کارم شده استراحت

هرکیو دیدم دور ورم بارداریش راحت هم بچه بغل میکرد هم راحت میگشت همه جا و پله و ...

انشالله خدا همه توراهی ها و‌ مامانا رو حفظ کنه به سلامت بدنیا بیارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امینوسنتز دادم، هر دو بار مثبت شد، سندروم داون.اره با قرص، دهانه رحمم باز شد، و طبیعی اومدن

اها خیلی سخته متاسفم ایشالا دگ به سلامتی بغل بگیری نی نی رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40