2777
2789
عنوان

اینکه همسرتون توی مجردی س( ک س داشته باشه قابل پذیرشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امکان نداره مردی حتی تو مجردی رابطه نداشتهمن به هیچ عنوان باور نمیکنم

منم باورم نمیکنم

مثل مرد ۳۰ ساله مدرن چطور ممکنه رابطه نداشته باشه

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

من به هیچ وجه نمیپذیرم و اصلا این جمله گذشته هرکسی به خودش مربوطه رو قبول ندارم به هیچ وجه تو کتم نمیره وقتی من باکره باشم و دستم به هیچ جنس مذکری نخورده اونوقت طرف مقابلم لاشی باشه یکسان نیست

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

خیلی سخته من حالم بهم میخوره ۳۲ سالمه اعتماد ندارم گذشته اوما برام مهمه . الان خیلیا کم و بیش رابطه داشتن و این برا من سخته نمیدونم چیکار باید کرد خدایا توکل ب تو . ایندمو سپردم ب تو

بنظرم این موضوع کاملا شخصی هست 

اگر اینجا بگی خیر مهم نیست برام فکر میکنند یک فرد بیچاره شوهر ندیده سطح پایین هستی 

در صورتی که مهم هست اما مسائل خیلی مهم تر دیگه ای در اولویت قرار میدی 

اگر بگی بله نمی‌پذیرم هم مریم مقدس به شمار میری 

بنظرم آدم ها باید یک نگاه به شخصیت و علایق و سلایق و شرایط خودشون بندازند بعد تصمیم بگیرند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باکره مطلق و خوب اومدی. واسه من که مهم نبود .

واسه منم حقیقتش مهم نیست یعنی نه که مهم نباشه ولی خب چکار میتونم بکنم؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
گذشته اش به من مربوط نیس هر غلط کرده باشه ولی اینده که با من بخاد بسازه قطعامهم هست

مردی که تو مجردی لاشی بوده عادت کرده و قطعا نمیتونه متعهد به یه زن باشه قطعا

زیاد دیدم پسرای این مدلی پس خودتون گول نزنین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

چه حرف خنده داری میزنن بعضیا

میگه زنا همه باکره ان مردا همه رابطه داشتن

مردا با هم جنس خودشون رابطه داشتن همگی؟ یا همگی با پولیا؟

یا سوراخ دیوار؟

بعد جالبه میگن باید کنار اومد !

ماشالله اصلا به این تفکرا