2777
2789

درحالی ک بخدا قسم ما اصلا تهدیدش نکردیم و فقط قط ارتباط کردیم 

اون یکی دومادشم چون با شوهرم لجه

با بابام دس ب یک شده ب عنوان شاهد و اینکه شوهرم هم بابامو هم شوهر ابجیمو تهدبد گرده

بچها ما مدرک نداریم چیکار کنیم🥺

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا چه مدرکی دارن؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پیامی چیزی به پدرت ندادی که مدرک داشته باشه؟ نترس بدون مدرک نمیتونه کاری انجام بده تو دادگاهم حاشا ک ...

ن بخدا قسم نه پیامی نه هیچی

فکر کنم یه شاهد کافی نیست به عنوان مدرکشاهدم فامیل نباید باشه یا قامیل نزدیک نباید باشه مطمئن نیستم

وای خیلی میترسم الکی الکی متهم بشیم

اول اینکه فکر کنم فامیل نزدیک نمیتونه شاهد باشه بعد هیچ مدرکی هم نداره و شاهد کافی نیست ولی وکیل بگی ...

مرسی🥺♥️

وای خیلی میترسم الکی الکی متهم بشیم

عزیزم نگران نباش الکی الکی نمیتونن متهمتون کنن اینجوری باشه که همه میرن تو خیابون یکیو ور میدارن به عنوان شاهد میگن اره فلان کس مارو تهدید کرده اینم شاهدمه نمیشه که

نمیدونم میشه عکس بدم از نوشته؟شما بخونید؟

بده عزیزم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه