2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد بخاطر ولخرجی اسکرین شات پیامهامون

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شوهرت آدم مستقیم و رک نصیحت شنیدن نیست . شما باید سیاست داشته باشی . مثلا می خوای طلا بخری برای سرمایه گذاری ، رک نگو طلا بخریم پولمون حروم نشه ، بگو یه تیکه طلا چشمم و گرفته ، الان که پول اومده دستت میخری برام ؟

یه مدت تا میتونی به عنوان های مختلف طلا بخر ، جمع که شد ، یه خونه جمع و جور پیدا کن ، وام بگیر ، طلا بفروش ، به مقدار هم رهن خونه هست ، بخرش . همسرت نمی تونه خودش پول جمع کنه باید یا شما طلا بخری یا وام بگیرید و ماهانه قسط بده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
قیمت تور یک هفته ای هست که قیمتش خیلی عالیه ،یعنی برای خودت ارزش قائل نیستی یه سفر راحت بری ؟زمینی چ ...

عزیزم پشت این پولی که الان بدست آوردیم ی عالمه تلاش و استرس و دویدن هست ، پدرمون دراومده ، هنوز اول جوونیمون هیچ سرمایه درست حسابی نداریم خونه نداریم وقتی پشتمون خالیه منطقی نیست اول ی پشتوانه ای بسازیم بعد به این خرج‌ها فکر کنیم؟

چقدر بد باهم حرف میزنید حاجی... خفه شو... و... حالا جدا از اینا شما خودت یکم مدیریت کن ولی نه که کل ...

بابا روی این پول معلوم نیست چقدر میخوان مالیات ببرن برامون ، تازه تا آخر سال هست که ممکنه توی کارش ضرر هم بکنه

مگه سود خالصه که اینطوری براش نقشه میکشه

حاجی که بد نیست البته من بکار نمیبرم خیلی اینجا از دهنم پرید😂

بعد مثلا آیفون !! واقعا زندگی کردن چه ربطی به گوشی توی دست داره!؟ من واقعا درک نمیکنم 

اگه نمیخواستی ولخرجی بشه نباید اصلا پیشنهاد سفر میدادی چون سفر یعنی هزینه حالا که تصمیم به سفر گرفتی ...

ی مسافرت نیاز داریم خیلی تحت فشار بودیم این مدت 

قشنگ له شدیم

بابا روی این پول معلوم نیست چقدر میخوان مالیات ببرن برامون ، تازه تا آخر سال هست که ممکنه توی کارش ض ...

باشه بلاخره😁نمیشه که از تفریحات گذشت واسه خونه اونم با پنجاه شصت تومن که نمیشه خونه خرید خرید خونه کم کم به یه میلیارد و خورده ای نیاز داره نمیشه نخوری جم کنی که 

راستش من دوست دارم تو صحبت با همسر یکم محترمانه تر باشه😁که بعدا احتراما حفظ بشه 

اره ولی یسری ادما یه علایقی دارن همسر خود من عاااشق ایفونه برای خودم و خودش با اینکه میخواست ماشین بگیره اول ایفون خرید بعد جمع کرد ماشین خرید😂

عزیزم پشت این پولی که الان بدست آوردیم ی عالمه تلاش و استرس و دویدن هست ، پدرمون دراومده ، هنوز اول ...

حواست باشه قبل ساختن پشتوانه کاری نکنی با حرفات و غر زدنات خسته ش کنی و زندگیتو تباه کنی 

اول اینکه مثلا با ذوق بهش بگو فلان دستبندو دیدم و عاشقشمو وفلان واسم بخر لطفا و دوم این که بهش بگو تو ماه مثلا ۴تومن واسه هزینه های شخصیت بهت پول بده و تو اون پولو پس انداز کن یا هر چیزی که به ذهنت میاد نیتت خیره و به فکر زندگیت هستی ولی از روش خیلی بدی داری استفاده میکنی بگرد یه راهی پیدا کن که هم پولتونو الکی خرج نکنه و هم ازت خسته نشه چون خسته بشه دور از چشمت خرج میکنه و دیگه واست کوچک ترین کاری تو زندگی انجام نمیده 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

ببین شوهرت آدم مستقیم و رک نصیحت شنیدن نیست . شما باید سیاست داشته باشی . مثلا می خوای طلا بخری برای ...

قرار بود طلای آب شده یا بدون اجرت بگیریم خودش قول داده بود

الان برم سراغ طلای ساخته شده باید پول اجرت ساخت هم بدیم

قرار بود طلای آب شده یا بدون اجرت بگیریم خودش قول داده بودالان برم سراغ طلای ساخته شده باید پول اجرت ...

درسته باید پول اجرت رو بدین ولی در عوض توی ذهن شوهرت دیگه طلای دم دستی و پول ذخیره شده نیست ، یه جورایی انگار مال شماس و شوهرت روش حساب نمیکنه که هر لحظه میلش کشید بگه خوب میرم میفروشمش . میدونی منظورم چیه ؟ یعنی یه طلایی نیست که شوهرت هر جا یکم گیر افتاد سریع روی فروش اون حساب کنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حواست باشه قبل ساختن پشتوانه کاری نکنی با حرفات و غر زدنات خسته ش کنی و زندگیتو تباه کنی اول اینکه م ...

خب من میخواسم طلای بدون اجرت یا آب شده بخره که ضرر نکنه روی اجرت ساختش 

و اینکه ما حتی وضعمون اونقدر خوب نیست که بخواد ماهی ۴ میلیون به من پول بده ، گاهی توی کارش ی سود خوبی میکنه که قرار شده بود طلا بخریم ریز ریز

وگرنه اگر بخوام بتونه بیارم برام طلا بخر میتونم ولی ضرر میکنه روی اجرتش و بعدم من اهل طلا انداختن نیستم متاسفانه میدونه چون حلقه م رو هم زوری دستم می‌کنم

وگرنه در کل توی طول سال قسط هامون با درآمدمون سر به سره برای لباس خریدنم پول کم میاریم گاهی

برای همین الان که سود کرده بود گفتیم ۱۰ میلیونش رو بریم لباس بخریم🤦‍♀️

درسته باید پول اجرت رو بدین ولی در عوض توی ذهن شوهرت دیگه طلای دم دستی و پول ذخیره شده نیست ، یه جور ...

آفرین دقیقا به موضوع خوبی اشاره کردی، حتی خودش هم همین رو گفت