2777
2789

دیشب بچمو فرستادم خونه بابام 

خودم مریض بودم نرفتم خواهرم اومد دنبالش شوهرم اومد گفت چرا بچه رو فرستادی نباید میرفت منم زنگ زدم برش گردوندن یه ساعت فقط اونجا بود 

از دیشب تاحالا اینقد حالم بده اعصابم خرده نمیتونم اروم شم 

بچم یه هفته بیمارستان بستری بود 

بعد ک اومدیم خونه خودم مریض شدم 

چن روزی بود تو خونه حوصلش سررفته بود 

خودش خیلی دلش میخاس بره 

تو بیمارستان همش میگفت جبران میکنم خسته شدی 

اصلا توقع نداشتم حرفمو زمین بندازه 

منو ضایع کنه 

میگه میره اونجا بچه خواهرت بی ادبه دوس ندارم باهاش همبازی شه 

اون پسره راس میگه شیطونه 

ولی خب بقیه حواسشون بهش بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای چه کاری هم کرده دیگه درس بشو نیست یه دلیل بهتری پیدا کنین خب 😒

جای من نیستی 

اصلا نمیتونم از ذهنم بیرون کنم 

اگه بچه دوتامونه چرا موقع مریضی فقط من مادرشم و همه کارش 

موقع حال خوبش اون مسیولشه این نامردیه

من خودم بعنوان یک مادر هیچ زمانی بچم را تنها جایی نمی‌فرستم 

حالا یک ساعت که بازی کرده کافی هست 

پدرشون دلیلش چی بوده نمی‌دونم 

اما اگر به لحاظ امنیت بچه هست دیدگاه صحیحی دارند 

مخصوصا که بچه های امروزه بی نهایت چشمشون باز شده 

هزار رفتار اشتباه ازشون در غیاب والدین سر میزنه 

و مهم تر خدای ناکرده کم و زیادی بشه اولین فردی که مقصر میشه شما هستید 

جدای از اگر و کاش هایی که هر لحظه میشه خوره ذهنی آدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من خودم بعنوان یک مادر هیچ زمانی بچم را تنها جایی نمی‌فرستم حالا یک ساعت که بازی کرده کافی هست پدرشو ...

پس منم حق دارم که اجازه ندم بچمو بدون من نبره خونه فامیل پدریش!  ممکنه تنها بزاره بچه رو و خودش بره بیرون

جای من نیستی اصلا نمیتونم از ذهنم بیرون کنم اگه بچه دوتامونه چرا موقع مریضی فقط من مادرشم و همه کارش ...

من به بقیه چیزاش کاری ندارم 

ولی هر از گاهیی حواس والدین از بچه پرت میشه یه اتفاقی برا بچه میوفته

چه برسه به فامیل و آشنا 

اگه خانواده شوهر من بچه بی ادب داشته باشه شوهرم ببره بذاره پیش اونا چشاشو در میارم 

تو میتونی از اینکه بچه رو نگه نمیداره تا تو استراحت کنی ازش ناراحت باشی 

نه اینکه ناراحت باسی چرا به فکر تربیت بچشه

پس منم حق دارم که اجازه ندم بچمو بدون من نبره خونه فامیل پدریش! ممکنه تنها بزاره بچه رو و خودش بره ...

اگر تنها بره بله حق با شماست 

اما اگر پدرش همراهشون باشه مشکلی نیست 

مثلا شما خودتون با بچه برید منزل بستگان هم باز مشکلی نیست 

حداقل یکی از شما باید باشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من به بقیه چیزاش کاری ندارم ولی هر از گاهیی حواس والدین از بچه پرت میشه یه اتفاقی برا بچه میوفتهچه ب ...

حرف شما درسته 

ولی دیشبو میخاست ایراد بنی اسرائیلی بگیره وگرنه بارها تنها اونجا مونده پیش خاله مجردش 

من به بقیه چیزاش کاری ندارم ولی هر از گاهیی حواس والدین از بچه پرت میشه یه اتفاقی برا بچه میوفتهچه ب ...

حرف شما درسته 

ولی دیشبو میخاست ایراد بنی اسرائیلی بگیره وگرنه بارها تنها اونجا مونده پیش خاله مجردش 

اگر تنها بره بله حق با شماست اما اگر پدرش همراهشون باشه مشکلی نیست مثلا شما خودتون با بچه برید منزل ...

چنان ناراحت بودم که حتی تصمیم داشتم ادامه دار کنم این بحثو 

ولی خب حرفهای شما مقداری از تب و تاب انداخت منو 

راستش دوهفته پیش پدربزرگم فوت کرد همش اونجا بودیم شوهرم خونه تنها بود بعدش ما رفتیم بیمارستان اون باز تنها و تو رفت وامد بعد ک برگشتیم من مریض شدم 

کم طاقت شدم 

توقع کمی محبت و سازش ازش داشتم 

شایدم یکطرفه فکر کردم 

الان میینم اونم این مدت تنها بوده 

کلا هردو مون بهم ریختیم 

چنان ناراحت بودم که حتی تصمیم داشتم ادامه دار کنم این بحثو ولی خب حرفهای شما مقداری از تب و تاب اندا ...

دیروز صبح خودش صبحانه شو اماده کرد خاست بخوره همزمان دخترم گفت گشنمه 

بهش گفتم یه چیزی دست بچه هم بده ک گفت سرخ کردنیه خوب نیس برا بچه 

من توقع داشتم یه چیز دیگه بده دستش ک سر و صدا مون بلند شد

منم بقدری بدن درد و تب و لرز داشتم ک واقعا نمیتونستم از جام بلند شم 

این شد شروع بحث و دعوامون و ادامه شم دیشب

چنان ناراحت بودم که حتی تصمیم داشتم ادامه دار کنم این بحثو ولی خب حرفهای شما مقداری از تب و تاب اندا ...

فداتون بشم عزیزم خداروشکر که آروم تر شدید 

درسته همینطوره گاهی یک فضای ایجاد میشه که روح و روان آدم درگیر میشه نمیتونی درست فکر کنی و به سطحی ترین مسائل تند ترین واکنش را نشون میدی 

خدا رحمت کنه اموات شما را من خودم هم دو هفته هست در سوگ هستم واقعا حوصله هیچ رفت و آمدی را ندارم

و کوچیکترین صداها آزار دهنده هست برام 

شما به استراحت نیاز دارید 

همه چیز درست میشه