2777
2789
عنوان

عشقم رفته میخام برگرده 😭دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 56 پست
پس برمیگرده نرفته ناراحته

😭بهم گفت رابطه ما تموم شده دارم دق میکنم نمیدونی دارم میمیرم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم برگرده من نمیتونم بدونش نمیتونم هرجا فکر کنید باهاش خاطره دارم بدونش دارم دق میکنم اون رفیقم بود عشقم بود بابام بود همه چیزم بود

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

دیروز بهم گفتم دوسم نداشتی گفت دارم نداشتم شب تا صبح بیدار نمیموندم بغض کرده بود میفهمیدم داره گریه میکنه

بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن ...

نمیخوام نمک بپاشم ولی اینو میگم واسه بعد اگه اوکی شدین

لابد گیر میدی بهش که دروغ گفته

خب آدمه اونم نیاز داره با دوستاش بیرون بره‌

تو باید نقطه امنش باشی جوری که با خیال راحت همه چیو بهت بگه

نمیخوام نمک بپاشم ولی اینو میگم واسه بعد اگه اوکی شدینلابد گیر میدی بهش که دروغ گفتهخب آدمه اونم نیا ...

اره دیگه من سگ اذیتش کردم هزار بار گفتم ببخشید نمیکنم بازم کردم چیکار کنم برگرده میترسم برم پیشش نیاد

بهم دورغ گفت ک رفته خونه مامان بزرگش بعدش گفت رفتم استخر با دوستام منم دعوا شدید کردم پریشب اینم گفن ...

شما دوس پسرتون بود این حالتونِ

من که همسرم بود زندگی و ایندم خراب کرد خیالش نبود 

مردا همشون همینن بی احساس 

شما دوس پسرتون بود این حالتونِ من که همسرم بود زندگی و ایندم خراب کرد خیالش نبود مردا همشون همینن بی ...

😭😭😭😭

خوب وقتی رابطه آزاد باشه ودر قید وبند ازدواج نباشید همینه دیگه تعهدی نیست واین دختره که آسیب میبینه

در اولین فرصت برید مشاوره و رسمی کنید رابطه تونو حداقل صیغه.

چون به نظر میاد فکر میکنه شما آدم شکاکی هستین وباید درمان بشین بعد ازدواج البته اگه فکرش درست باشه.

بعدا سر این به مشکل میخورین حتما

اره دیگه من سگ اذیتش کردم هزار بار گفتم ببخشید نمیکنم بازم کردم چیکار کنم برگرده میترسم برم پیشش نیا ...

بذار یکم بگذره هم اروم تر بشه هم دلتنگ بشه

بعد برو سمتش و بگو متوجه اشتباهت شدی و این حرفا

اگه واقعا دوسش داری غرور و این چیزا رو ول کن

بذار یکم بگذره هم اروم تر بشه هم دلتنگ بشهبعد برو سمتش و بگو متوجه اشتباهت شدی و این حرفااگه واقعا د ...

فردا میخام برم فردا میشه سه روز امروز زنگش زدم برنداشت 

چرا خودت وارد اینجور رابطها میکنی تا الان حالتون این باشه برای خودت ارزش قائل باش از مجردیت لذت ببر ...

بابا مقصر منم من دوسش دارم چرا کسب نمی‌فهمه بگین چیکار کنم برگرده دوروزه نیست من عین مرده متحرکم