2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 90 پست
اونه همین الانشم فک میکنه تا خیانت شاید بکنی بقران قسم بعد عروسی گوشیتم ازت میگیره.ن مادری ن خواهری ...

😔💔

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من میدونم میتونم طلاق بگیرم و میدونم هیچکسیم پشتم نباشه من اگ بخوام میتونم جدا بشم ولی یکی گفته بود ...

این برا زمان دوستیع ن عقد اعتماد قرار نیس شکل بگیره ادما با توجه ب انتخابشون ریسک میکنن برا اعتماد.خودش علنن میگ ببین چ ازت چیزی ببینم چ ن در روت قفله.دختر عقلتو جمع کنسرجاش.سنی نداری خودتو نابود نکن منو ببین روزی صدبار ارزوی مرگشو میکنم کاش تو نامزدی طلاق میگرفتم.الانم مطمعن باش خانوادت بدونن قصدت جداییه خوشحال میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونه همین الانشم فک میکنه تا خیانت شاید بکنی بقران قسم بعد عروسی گوشیتم ازت میگیره.ن مادری ن خواهری ...

شاید یه روزی به اندازه ای که به خانوادش اعتماد داره به منم اعتماد کرد

نمیدونم چیکار کردم اینجوری راجبم فکر میکنه

💔😔

این برا زمان دوستیع ن عقد اعتماد قرار نیس شکل بگیره ادما با توجه ب انتخابشون ریسک میکنن برا اعتماد.خ ...

خب اگ چیزی ازم نمینه که درو روم قفل نمیکنه

منم که قرار نیس کاری انجام بدم پس به اونجاها نمیکشه

اونا چرته بچه هیچیو درست نمیکنه

واقعا

ولی یکی گفته بود همه ی مردا  تا اوایل ازدواج بهت اعتماد ندارن بعدن دیگ اعتماد میکنن بهت

یه چیزیاگه بخوای بمونی تو این زندگی و بسازی زندگیتوفعلا تا وقتی خوب بشه اخلاقشنباید کوچکترین دروغی ب ...

من اوایل بهش دروغ میگفتم دروغای کوچیک واس زندگیمون، یا چالش ولی از وقتی بهش قول دادم دیگ بهش دروغی نگفتم

شاید یه روزی به اندازه ای که به خانوادش اعتماد داره به منم اعتماد کردنمیدونم چیکار کردم اینجوری راجب ...

بحث اعتماد نیس اون شکاکه بد دلهاینجور ادما هیچ وقت درس نمیشن تو هیچکاری نکردی چرا باید بگه میندازمت بیرون یعنی من بدلم شکاکم مطمعن باش قرار زجر بکشی حالا اگ دلت میخواد بدبخت شی بسمه الله نک خودتو نجات بده.ببین امتحانش مجانیه یکاری کن شک بیوفته ببینی چطوری روزگارت سیاه میش

بحث اعتماد نیس اون شکاکه بد دلهاینجور ادما هیچ وقت درس نمیشن تو هیچکاری نکردی چرا باید بگه میندازمت ...

😔😔💔

خب اگ چیزی ازم نمینه که درو روم قفل نمیکنهمنم که قرار نیس کاری انجام بدم پس به اونجاها نمیکشه

چرا نمیفهمی دختر 🤦🏻‍♀️اگ چیزی ببینی ک زندت نمیزاره اینجور ادما خیلی کثیفن.چشمات کورشده خیلیم بچه سنی بخدا دلم برات میسوزه الان خودتو مجاب کن فردا روز با ی بچه دیگ خانوادت نمیزارن طلاقم بگیری ی عمر بیچاره میشی

بحث بیرون رفتن نیس من کلا بیرون نمیرم چه الان که ازدواج کردم چه قبلا که مجرد بودم بحث اعتماده که برا ...

بله اعتماد مهمه همین بی اعتمادی باعث میشه نزاره هیجا بری کسی بیاد و ... الان میگی از خونه بیرون نمیرم ،خودت مریض میشی بچت مریض میشه یه چیزی لازم داری بعد اون وقت میفهمی چقد عذاب اوره این رفتار،در که روی آدم قفله احساس میکنی تو زندانی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله اعتماد مهمه همین بی اعتمادی باعث میشه نزاره هیجا بری کسی بیاد و ... الان میگی از خونه بیرون نمیر ...

بابا اصن همچین چیزی نمیشه این الان فاز عاشقیه.اگ یروز شوهره سرکار بود خواس بره یدونهنوار بهداشتی بخره درقفله یعنی چی مگ بردس بخدا فامیلما شوهرش اینجوری بود شبونه از خونع فرار کرد

چرا نمیفهمی دختر 🤦🏻‍♀️اگ چیزی ببینی ک زندت نمیزاره اینجور ادما خیلی کثیفن.چشمات کورشده خیلیم بچه س ...

اره خودشم گفته که میکشمت منم نباشم هستن کسایی که بکشننت منظورش برادرو فامیلاشه

ولی خب من که کاری نمیکنم

بهم میگه آروم باش منم آروم شدم دیگ کلا خیلی هیجانی نیستم دیگ خیلی هیجانی تقمیم نمیگیرم. برنامه هامم پاک کردم تا بدونه من کاری نمیکنم ولی انگار کافی نیست

دیگ نمیدونم باید چیکار کنم

اره خودشم گفته که میکشمت منم نباشم هستن کسایی که بکشننت منظورش برادرو فامیلاشهولی خب من که کاری نمیک ...

هیچی من هرچی میگم تو حرف خودتو میزنی نا کی میخوای بدون گوشی و برنامع باشی بهش بگو من بردتم نیسم بقران قسم یروز میزنه تو سرت میگ یادته خانوادت ولت کردن تو هیچ ارزشی پیش خانوادتنداری