2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 90 پست
عزیزم دنیای مردا با زنا خییییلی فرق دارع!!!!! اون حتی متوجه نمیشه ک حرفش بده!پس یدون منظوری نداره!حت ...

یعنی بلانسبت این قدر خره که نمیدونه معنی این حرفارو؟ ازون حرفا بودا. میگه ازدواج کنیم درو روت قفل میکنم. میگی منظوری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بهتره بیشتر راجبش فکر کنیالان اینکه بهت اعتماد نداره یطرف داستانه یطرف داستانم اینه که خیلی راحت میگ ...

😭😭

حالم اصلا خوب نیس

این اولین بار بود که اینجوری باهام حرب میزد یه جوری که انگار تو مهم نیستی خیلی بی اهمیت گفت حالا تو رو میتونم طلاقت بدم پرت کنم بیرون از خونه 

خیلی احساس کوچیکی کردم

ولی با همه ب اینا نمیتونم همه خوبیاشو نداده بگیرم

نمیدونم چرا اینکارو میکنه

من از همه چیزم گذشتم تا زندگیمو سر پا نگه دارم ولی اون نمیدونه که با این حرفاش قلب منو هر روز بیشتر از دیروز میشکنه 💔💔 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شما رو را بعنوان من نوعی مثال زده.میدونی چی میگم !منظورش این بوده که زن و مرد همه جا هست ولی م ...

درسته

دنیای بعد طلاق دنیای قشنگی نیس اینو خیلیا گفتنخیلیا گفتن که ازدواج اول خیلی به مزاتب بهتر از ازدواجه ...

یروزی میاد خودتو میزنی میگ کاش توعقد طلاق میگرفتم فردا روز با دو تا بچه دیگ نمی تونی طلاق بگیری

همینمن از اون وقتی زار میزنم

داره خودشو نشون میده. نامزدی برای همین چیزاست. گربه رو دم حجله بکشه چه صیغه ایه. چشماتو باز کن و به حرف پدر مادرت گوش کن. خودتو ننداز تو چاه. عاقل باش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وا🤕خب مگ دیوونه ای میخوای بری خونه خودتبرای هر خرید کوچکی باید کلی منت بکشی یه سومر مارکت نمیتونی ب ...

بحث بیرون رفتن نیس من کلا بیرون نمیرم 

چه الان که ازدواج کردم چه قبلا که مجرد بودم 

بحث اعتماده 

که برای من مهمترین چیزه تو دنیا😭💔

یعنی بلانسبت این قدر خره که نمیدونه معنی این حرفارو؟ ازون حرفا بودا. میگه ازدواج کنیم درو روت قفل می ...

بابا یارو بدجوری قاطی داره بخدا فردا ب ی روزی میوفته روزی صدبارب خودش بگه کاش زودتر طلاق میگرفتم میشه ی افسرده خونه نشین 

یروزی میاد خودتو میزنی میگ کاش توعقد طلاق میگرفتم فردا روز با دو تا بچه دیگ نمی تونی طلاق بگیری

ولی شاید بهم اعتماد کرد🙃

شاید منم یه روزی دوست داشت🥺😭

داره خودشو نشون میده. نامزدی برای همین چیزاست. گربه رو دم حجله بکشه چه صیغه ایه. چشماتو باز کن و به ...

😔

ولی من نمیتونم

چرا بیرون نری مگ ادم نیسی

چون کلا به جمع و بیرون علاقه ندارم، جالبه که از همه فراریم بعد سوهرم فک میکنه من بعد ها قراره بهش خیانت کنم

من لاورتون نمیشه هر چقدررررر بگم از بی کسیم کم گفتم

من فقط شوهرمو تو دنیا دارم

مادر پدرم که طردم کردن کسه دیگ ای رو هم ندارم جز همسرم ولی خب💔💔💔

ولی شاید بهم اعتماد کرد🙃شاید منم یه روزی دوست داشت🥺😭

کسی ک هنوز زیر ی سقف نرفتی میگ درو روت قفل میکنم تو تاکی میخوای تو خونه زندونی باشی مطمعن باشگوشیتم ازت میگیره چون دیدم اینجور ادمارو.دختره اخرش مجبور شد فرارکنه.شوهرمن منو تو نامزدی کتک زد گفتم شاید بعدن درست شد خیانت کرد گفتم شاید بعدن درست شدهست ساله داذم زجر میکشم با ی بچه طلاقم نمیتونم بگیرم عشق و عاشقی واس الانته فرداروز ک درو قفل کرد رف اونقدی ازش متنفر میشی دلت میخواد ی چاقو برداری تیکه تیکش کنی هیچ مردی ارزش نداره روی خانوادت وایسی

من میدونم میتونم طلاق بگیرم و میدونم هیچکسیم پشتم نباشه من اگ بخوام میتونم جدا بشم ولی 

یکی گفته بود اعماد آروم آروم شکل میگیره

شاید بهم اعتماد کرد

چون کلا به جمع و بیرون علاقه ندارم، جالبه که از همه فراریم بعد سوهرم فک میکنه من بعد ها قراره بهش خی ...

اونه همین الانشم فک میکنه تا خیانت شاید بکنی بقران قسم بعد عروسی گوشیتم ازت میگیره.ن مادری ن خواهری  نیس بهت زنگ بزنه افسردگی حاد میگیری بیچاره بخودترحم کن دوسشدارم چیه

کسی ک هنوز زیر ی سقف نرفتی میگ درو روت قفل میکنم تو تاکی میخوای تو خونه زندونی باشی مطمعن باشگوشیتم ...

هر بار که گفته برنامه های گوشیتو پاک کن من در حدی ناراحت شدم که گوشیمو میخواستم کلا بهش بدم ولی خودش قبول نکرد

نمیدونم چی بگم

ولی خب همسر من از هر جهت عالیه ولی همین یه دونه مشکلشه که هرزگاهی منو تا عمق وجود زجرم میده

یکی گفته بود وقتی بچه دار شدم شوهرم بهم اعتماد پیداکرده بود