2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نمیدونم چی درست کنم اخهپدرشوهرم مرغ گرفته آورده

مرغ رو تکه کن تکه های خیلی  کوچیک ( لقمه ای )بعدم با پیازو زعفرون و پاپریکا  و غارا تفت بده یکم ی کوچولو آب بریز بذار بپز زود میپزه بذار آبش جمع بشه خیلی خیلی کم آب  از روی گاز برش دار 

سیب زمینی هم سرخ کن کنارش 

پا میشم ناهار درست کنم ولی محلش نمیدم

ببین دختر گل نون پنیر هم اگه با عشق باشه و توی محیط آرامش خیلی بهتر از چلوکبابی هست که با تنش خورده شه قدر با هم بودنتون رو بدونین همه آدما ی صبری دارن

مرغ رو تکه کن تکه های خیلی کوچیک ( لقمه ای )بعدم با پیازو زعفرون و پاپریکا و غارا تفت بده یکم ی کو ...

نظر خودمم همین بود 

چشم پاشم درست کنم

از تمیز کردن مرغ متنفرم 

ولی مجبورمممم

وااای گفتی ریش یادم افتااادریشاشو زده خیلی بد شدهاصلا نمیخام نگاش کنممیدونه متنفرم ها از اینکه ریشاش ...

منم ۱۲ ساله نزاشتم شوهرم ریشاشو از ته بزنه 

همیشه مرد با ریش دوس دارم 

انکارد شده👌🏼