2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقن همینه که میگی خدا میدونه من با این سن کم چقد اذیت شدم زنای ایرانی واقعا هول شوهرن زنای خارج چج ...

دیه ی جنینی که جنسیتش معلوم نباشه بیشتر از دیه ی جنین دختره😑

والا آدم میمونه چی بگه. آخه جز خیانت و خشونت و بی ارزش شدن چی تاحالا از این قانون و اکثر مردها گیرمون اومده. ما تا وقتی متحد نشیم و اعتراض نکنیم شرایطمون به همین منوال رو به فاجعه تر شدن میره🤦‍♀️

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
حقشه؟اون مرد بدبخت زندگیش خراب شده پول هم بده؟این چه منطقیه دیگههیچ مرد شوهر داری برای پول کاسبی نمی ...

عزیزم مهریه چیزی که تو قران اومده هیچ گناهی حق مهریه رو از بین نمیبره اون زن زناکار هم اون دنیا مجازات میشه

دیه ی جنینی که جنسیتش معلوم نباشه بیشتر از دیه ی جنین دختره😑والا آدم میمونه چی بگه. آخه جز خیانت و ...

با امثال اینا که عشق مردا رو دارن و طرفشونن اعتراض چی 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

مهریه هیچ ربطی به خیانت نداره

چرا اگه ثابت بشه یا اصلا تعلق نمیگیره یا مقداری البته شاهد  میخواد که بیان بگن در حال را ....دیدیم.تو قران مفصل گفته و تاکید کرده که در حق زن ظلم نشه و تهمت نخوره 

خیلی از مردام هستن خیانت میکنن مهریه هم نمیدن طلاقم نمیدن

اون بحثش جداست ربطی ب اینجا نداره امااین زور داره خیانت کنی خراب بازی دربیاری کلی هم مهریه بگیره

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اینجا برعکسه میفتن دنبال مردهای متاهل زندگی بقیه رو خراب میکنن ۴ بار هم طلاق بگیرن باز دلشون شوهر می ...

اصلا نمی‌فهممشون. چه خیری از مرد جماعت می بینن؟ یعنی اینقدر شهوتشون بالاست؟😂😵‍💫

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
عزیزم مهریه چیزی که تو قران اومده هیچ گناهی حق مهریه رو از بین نمیبره اون زن زناکار هم اون دنیا مجاز ...

من اطلاعی از قرآن و قوانین شرعی ندارم 

منطقیشو گفتم که زن خطاکار نباید مثل زن معمولی حق داشتهدباشه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

تنها حق زن تو ایران همین مهریه س.چاقو هم زیر گلو مردا نذاشتن خودشون قبول میکنن!

مگرمیدونستن زنی میگیرن خیانتکارمیشه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
از همون اولم مرد تو خیانت راحت بوده. ولی الان وضع بدتره،توقع داره زن نصف خرج خونه رو بده،کار کل خونه ...

این حرفت حقیقت زندگی خیلیهاست از جمله من مثل بغض توگلوم گیر کرده خدا ازشون نگذره تنها امیدم روز قیامت به عدالت خداست محاله ببخشم

اگه شوهرش مرد خوبی باشه بله حق باشماست

اها یعنی مرد بدی باشه خیانت کنه مهریه هم باس بگیره؟؟؟؟

درهرصورت خیانتکار اشغال ترین ادم ممکنه مگ بدتر از خیانتکارهست

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻