2777
2789
خب مهریه ربطی به خیانت نداره معمولا مظلوما بیشتر از حقشون میگذرن و اینکه خرابا شانس و احترامشون بیشت ...

شوهر من اینقد بهم خیانت میکنه هراز گاهی ب سرم میزنه منم برم خ راب شم تا شاید منم دوس داشته باشن ولی نمیتونم از خدا میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن خودش و ی مهریه ای که پشتشه تو این قانون همونم کاری میکنید بردارن

عقل ندارن دیگه.اصلا طلاقی هم در کار نباشه.ارث زن از شوهرش ۱/۸کل امواله!اگه مهریه نباشه رسما هیچی بهش نمیرسه

خریدن؟؟باشه هروقت بعد طلاق اموال مرد نصفش به همسرش رسید حق طلاق.حضانت..خروج از کشور.کار.تحصیل.دیه و ...

منم دقیقا منظورم همینا بود. تمام حق و حقوقمون رو ازمون گرفتن،زندگیمون رو دادن دست مرد و گفتن بیاید اینم پول جونتون. 

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
ولی این حق نیست، خریدن زنه. ما انسان بودنمون رو میفروشیم در واقع

عزیزم تو حق انسانیتو ازت میگیرن با اردواج میدونی؟

شروط ضمن عقد رو بدن تنصیف اموال بدن 

قوانین بنفع مردا ننویسن اونموقع یقه جر بدید

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

اتفاقا حقشه بگیره و بره شاید به خاطر پول نره تن فروشی و چند تا زندکی دیگه به هم بریزه پس خوب شد مهری ...

ت ن   فروشی و اینا ربطی به پول نداره ذات که خراب باشه کاریش نمیشه کرد با پول اوکی نمیشه

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
اتفاقا حقشه بگیره و بره شاید به خاطر پول نره تن فروشی و چند تا زندکی دیگه به هم بریزه پس خوب شد مهری ...

حقشه؟

اون مرد بدبخت زندگیش خراب شده پول هم بده؟

این چه منطقیه دیگه

هیچ مرد شوهر داری برای پول کاسبی نمیکنه 

اینا مریض ج نسی هستن

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

منم دقیقا منظورم همینا بود. تمام حق و حقوقمون رو ازمون گرفتن،زندگیمون رو دادن دست مرد و گفتن بیاید ا ...

فعلا قانون اینه.مهریه هم نخوایم مردا پروتر از اینی که الان هستن میشن.قانون از اساس مشکل داره

ببین همیشه اینطوره. زن خوب مهریه نمیگیره، زن بد زندگی رو به پاش میریزن 🤷‍♀️

گل گفتی ،مثلا من که از جونم مایه گذاشتم برای این زندگی چی نصیبم شده ،هیچی ،حلالش نمی کنم هیچ وقت زندگی رو به کامم زهر کرد