2777
2789

اگه بی احترامی تو رفتار میزبان نبینم نون پنیر هم بهم بدن ناراحت نمیشم

شاید نداشته باشن یا به هر دلیل دیگه ای ترجیح بدن غذاهای معمول رو ندن مهم اینه که قصدشون کوچک کردن من نباشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زشته از نظر من 

الان اینجا همه میگن نه ولی خب زشته 

شاید وضع مالیشون خوب نیست درغیر این صورت ب روت نیار بخور 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ولی بیاین ازین نظر نگاه کنیم که احساس صمیمیت کرده و فکر کرده لازم نیست خیلی تشریفاتی باشه همه چی💆🏻 ...

حالا ادم احساس صمیمیت میکنه به جا دومدل یه مدل غذا میزاره مثلا یه مرغ میزاره دیگه ماکارونی خیلی صمیمیه و سلیقه ای 

اخه میگی همیشه میان درست میکنیم برااون گفتم

بعضی وقتا دخترکوچیکشو میزاره پیشمون داداشم میبرش بازار خرید کنه،وقتی دیر میاد سریع ماکارونی درست میکنیم، خواهرمو داداشمم دعوت کنیم براشون برنج خورشت،ساندویچ درست میکنیم

اون ماکارونیه فرزندانم،،ماکارونی،

نه ماکارانی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخ ببین منم به این تبلیغه دقت کردم گفتم زنه رو ببین همه رو رفته آماده خریده 😅😅😅

من که خیلی البته به این چیزا گیر نمیدم و برام مهم نیست

فقط این برام مهمه که زیاد باشه حالا میخواد املت باشه یا چلو کباب فقط زیاد باشه😂😂😂🤣

دعوت بودی یا سر زده ؟ اگه سر زده بودی ک قابل قبوله تازه بعضیا رو هم دیدم برا مهمون سر زده فورا غذا د ...

دعوت نبودم اما خودش همیشه میگفت بیا چون من درونگرام جایی نمیرم زیاد میگفت از تنها نشستن تو خونه بیا خونه ما حالا یه روز که رفتم اینجوری تازه دیروقت هم نبود که وقت نداشته باشه بعد که شوهرش اومد بهش گفت مهمون داشتی اینو درست کردی زشته گفت که خودیه مشکلی نیست(دخترخالمم هست)منم چیزی نگفتم به هیچ کس الان تاپیکو‌دیدم یادم اومد همچین موضوعی پیش اومده برام

کاربر سال 98هستم

بستگی به طرف و فرهنگشون داره.

شاید از نظر اونا ماکارونی خیلی خوشمزه و دلچسبه

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko