2777
2789
عنوان

این لوس بازی جدید معلم ها چیه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 53 پست
میتونن تو مدرسه ی جشنی بگیرن و کامل رسم و رسوم رو بهشون یاد بدن و عکس هم بگیرن

اونطوری هم باید از بچه ها پول بگیرن یه سری یه مدل دیگه ابراز ناراحتی میکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم معلم کم سنم ولی همچین چیزی نخواستم برای یلدا گفتم نقاشی یلدایی بکشن بزنیم کلاسبرای روز مادر هم ک ...

منم کارورزم ولی مدارسی که رفتم اصلا همچین چیزی نخواستن

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
میز یلدایی حتما نباید خیلی مجلل باشه شاید چون تو ذهنت این نقش بسته فکر میکنی عکس از میز یلدایی کار خ ...

عزیزم مدرسه دولتی تو منطقه پایین

بعضی هاشون با کمک اولیا دیگه لوازم مدرسه میگیرن

در حد یه میوه هم ندارن

خیلی راهکار های دیگه هست برای زنده نگه داشتن رسوم

مثلا در مورد تاریخچه یلدا بنویسن یا چیزای دیگه

کاربری دست 27 نفر میباشد    
غیرانتفاعی؟تجربه شخصی من اینه که معمولا معلم های غیرانتفاعی اینجورین.مگر غیرانتفاعی های خاص وگرنه ای ...

اگه غیر انتفاعی بود انقدر نمیسوختم

دولتیه .. بعضی ها پول لوازم مدرسه رو به زور میدن

کاربری دست 27 نفر میباشد    

منم دیشب خونه مامانم اینا بودیم نصف شب برگشتیم میبینم تو گروه شاد زدن پک میوه کیک و ژلهو پفیلا و...  و انار بادکنک و غذا یا مرغ یا الویه یا ماکارونی با بادکنک بیارید...خب منی ک مهمون بودم شاید الان اینا رو نداشته باشم بدم بچم بیاره...

بله امروز هم دختر من دو زنگ آخر و قراره بچه هاتو کلاس با معلم خودشون جشن یلدایی بگیرن

بچه ها با خانوادشون جشن گرفتن من فکر می کنم واقعا یسری کارها اصلا لازم نیست شرایط خیلی ها الان سخته تقریبا اوضاع همه مثل همه.

و بزودی جشن تکلیف دارن و تو این چندروز باید نفری یک میلیون وصد پرداخت کنن

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
منم معلم کم سنم ولی همچین چیزی نخواستم برای یلدا گفتم نقاشی یلدایی بکشن بزنیم کلاسبرای روز مادر هم ک ...

عزیزم همه مثل شما نیستن

متاسفانه بعضی ها فقط اسم معلم روشونه

کاربری دست 27 نفر میباشد    
اونطوری هم باید از بچه ها پول بگیرن یه سری یه مدل دیگه ابراز ناراحتی میکنن

ب نظرم اونجوری حداقل خیلی بهتره

چون یکی ممکنه اصلا تو خونه یلدا نگیره حداقل تو مدرسه جشن گرفته و دلش خوشه

یکی ممکنه میز مجلل نداشته باشه یا خونه شیک نداشته باشه ناخودآگاه خودشو با کسی ک میز یا خونه مجلل داره مقایسه کنه

تو مدرسه حداقل همه نزدیک ب همن و در یه سطحن

خب نگفتم که هرکس کم سنه.چرا تعمیم میدی؟گفتم معمولا اینطوریه کم سن و سالهای غیرانتفاعی این کار رو میکنند .معنیش این نیست هرکس کم سنه این کار رو می‌کنه.فقط بین اونا که کم سن تو غیرانتفاعی هستند و فرهنگیان نبودن و همینجوری الکی استخدام شدن،رایجه

خانواده مابهترین میز یلدارو چیدن چون هم جشن عقد خواهرم بود هم تولد همسرم هم یلدایی اوردن خاانواده داماد ولی اصلا دوست ندارم رسانه ای شه چون ساده زیستی رو خیلی بیشتر دوست دارم 

از این مسابقه چشم هم چشمی و مقایسه خودمونو بکشیم بیرون 

تو این شرایط که واقعا اوضاع معیشت تنگه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم مدرسه دولتی تو منطقه پایینبعضی هاشون با کمک اولیا دیگه لوازم مدرسه میگیرندر حد یه میوه هم ندار ...

مثلا انشا یا نقاشی که بنظرم انشا بهترینه که بچه بفهمه و از اقوامش در مورد یلدا بپرسه تا بنویسه و مفهوم یلدا رو متوجه شه

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

استاتر منظورم به شما نيستا اما اينجا يه چيزايي از معلما ميگن ادم ميمونه باور نميكنم واقعا چرا پس درو ...

حق داری عزیزم 

من خودم دو ساله درسم تموم شده تو 12 سال عمچین چیزی ندیده بودم

خودمم از فامیلمون شنیدم تعجب کردم

کاربری دست 27 نفر میباشد