2777
2789
عنوان

ازدواج

266 بازدید | 23 پست

30 سالمه و 3 سال پیش یک عقد ناموفق داشتم 

میخوام ازدواج کنم ولی مورد خوبی اتفاق نیافته 

بگید چه کنم؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔

معلم هستم و امسال یکی دو مورد بیشتر پیش نیومد که خوب نبودن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به دوست و آشنا بسپارید چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه

قبلا یه خانمی که معرف ازدواج بود نامزد سابقم رو معرفی کرد و هی ورود کرد که رابطه رو جوش بده 

خیلی دلم میخواد بهش زنگ بزنم و بگم مسعولیت کارش رو قبول کنه و اینبار ادم درستی رو بهم معرفی کنه 

اشتباه کارم؟ 

عزیزم خودت باید دست به کار شی و زرنگ باشی منتظر ازدواج سنتی و  معرف و اینا بخوای بمونی گیسات رنگ دندونات میشه ببخشید رک گفتم

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
عزیزم خودت باید دست به کار شی و زرنگ باشی منتظر ازدواج سنتی و معرف و اینا بخوای بمونی گیسات رنگ دند ...

اخه من هیچ وقت با کسی هم دوست نشده بودم نامزد سابق تتهاترین موجود نری بود که راه دادم 

الانم نمیدونم چجوری موقعیت برای خودم جور کنم 

اخه من هیچ وقت با کسی هم دوست نشده بودم نامزد سابق تتهاترین موجود نری بود که راه دادم الانم نمیدونم ...

واقعا تا حالا دوست پسر نداشتی؟ 

ببین عزیزم لوندی و نازکلام و لبخند سوسکی رو باید بلد باشی 

کلا کیس دوستی و ازدواج تو محل کار مهمونی دوستانه دورهمی با دوستات که کافه میری یا مثلا اکیپ های اجتماعی مثل گروه های کوهنوردی و فعال محیط زیست یا خود فضای مجازی یا گشتن با دوستایی که متاهلن یا خودشون دوست پسر دارن باعث میشه با دوست همسر یا پارتنرشون اشنا بشی و خیلی وقتا از طریق اونا رابطه جدید معرفی و جوش بخوره 

تیپ قشنگ و امروزی و ارایش لایت سبک داشته باشی تبسم داشته باشی رو بیان و زبان بدنت هم خیلی باید دقت کنی این وایب رو باید بدی که بیان سمتت

مگه دختر باید دست به کار بشه از اون حرفا بود

عزیزم الان نود درصد دخترا دارن همین کارو میکنن 

دوره اینکه یه گوشه بشینه منتظر خواستگار بمونه تموم شد

باید حضورش تو اجتماع رو بیشتر کنه فقط متکی به محل کارش نباشه روی مهارت هاش بیشتر وقت بزاره با افراد بیشتری معاشرت کنه اگه یکی میخواد بیاد سمتش سریع رد نکنه یه فرصت اشنایی بده یا اگه خودش از کی خوشش اومد غیرمستقیم چراغ سبز نشون بده تا اون طرف بیاد سمتش 

فعالیت های مجازیش رو باید بیشتر کنه

واقعا تا حالا دوست پسر نداشتی؟ ببین عزیزم لوندی و نازکلام و لبخند سوسکی رو باید بلد باشی کلا کیس دوس ...

نه عزیزم واقعا نداشتم و فکر کنم اشکال کارم از همونجا بود که باعث شد جنس مرد ها رو نشناسم و تو زرد  رو انتخاب کنم 

این گروه های فعال محیط زیستی خوبه برم ثبت نام کنم! 

قبلا یه خانمی که معرف ازدواج بود نامزد سابقم رو معرفی کرد و هی ورود کرد که رابطه رو جوش بده خیلی دلم ...

چی بگم والا نمیدونم زنگ زدن ب اون کار درستی باشه یا نه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

نه عزیزم واقعا نداشتم و فکر کنم اشکال کارم از همونجا بود که باعث شد جنس مرد ها رو نشناسم و تو زرد ر ...

اتفاقا میخواستم همینو بگم ولی ترسیدم ناراحت شی یا خدای نکرده دلت بشکنه ولی واقعا باید تو مجردی با دوسه تا پسر و مرد برخورد و معاشرت داشت تا قلق رفتاریشون دستت بیاد جنس شناس بشی به اضطلاح ولی فدای سرت غصه نخور اون ادم لیاقتتو نداشته ایشالله به زودی یه کیس عالی که لایقت باشه سررات قرار بگیره

این دفاتر گردشگری و تورمسافرتی بری معمولا لینگ چنل و گروه تلگرامی دارن دراختیارت میزارن از طریق همونا با اکیپ ها اشنا میشی