2777
2789

من چندسال پیش یه استاد زبان داشتم توی آموزشگاه 

حدودا سه سال استادم بود و از ورودش به اون آموزشگاه من اولین شاگردش بودم که تا آخر ادامه دادم 

درسمم خیلی خوب بود و به همین خاطر بی نهایت با من خوب بود و رفتاری که باهام داشت با بقیه فرق میکرد 

حتی همیشه تعریف منو پیش همه همکاراش و رییس آموزشگاه میکرد منو کلا میشناختن 

یبارم بهم یه کتاب هدیه داد 

این اخرا خانوادمم کامل می‌شناخت و با بابامم دوست شده بود

کلا بقول بقیه نور چشمیش بودم تو کلاسا😂

خلاصه گفتم که من شاگرد خوبی براش بودم و قطعا منو یادشه

اما اون آخر یه اتفاقی افتاد من دیگه نتونستم آموزشگاه برم و کلا یمدت از شهرمون رفتم 

بی خداحافظی....

حتی شهریه هم داده بودم وسط ترم رفتم ولی دیگه آموزشگاه هم حتی شماره ای ازم نداشت

استادم میتونم بگم حق برادری یا پدری داشت به گردنم و همیشه خودمم ناراحت بودم که اینهمه زحمت برام کشید منو به یه آدم لول بالا تو زبان تبدیل کرد اما نشد حداقل یه تشکر درست و حسابی ازش کنم و بعد برم 

الان شاید پنج شش سالی گذشته 

دیگه اون آموزشگاه نمیره استادم 

ولی یه شماره قدیمی ازش دارم 

می‌خوام پیام بهش بدم که کجا درس میده بتونم تایم آزادم برم کلاس و پیداش کنم

اما روم نمیشه میگم نکنه زشت باشه 

یا میترسم خطش دست خانومش باشه 

نمی‌خوام خودمم معرفی کنم فقط میگم شاگرد قدیمی تونم الان کجا درس می‌دین 

آموزشگاه قبلیمم نمیدونه کجا رفته پرسیدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اموزشگاهی که خودت درس میدادی رفته؟ 

اخلاقش چطوریه؟ 

ببین اول پیام بده خودتم معرفی کن بگو فلانی هستم حالتون خوبه و اینا

بعد که جواب داد بپرس کجا درس میده

نترس بد نیست اگر اخلاقش خوب باشه خوشحالم میشه تازه

ولی خودتو معرفی کن حتما

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

از اموزشگاهی که خودت درس میدادی رفته؟ اخلاقش چطوریه؟ ببین اول پیام بده خودتم معرفی کن بگو فلانی هستم ...

اره عزیزم از اونجا رفته 

در کل با همه مرد خوش اخلاق و خوش برخوردی بود و مودب اما با من قشنگ یه لول دیگه بود حس میکردم خواهرشم یا دخترش انقدر که هوامو داشت 

اره بنظرم خوشحالم بشه 

پس معرفی کنم؟

زشت نیست معرفی کردن؟😂

اره عزیزم از اونجا رفته در کل با همه مرد خوش اخلاق و خوش برخوردی بود و مودب اما با من قشنگ یه لول دی ...

نه معرفی کن بهتره

خودت میگی با تو یه جور دیگه بود پس وقتی بگی کی هستی حتما باهات خیلی خوب برخورد میکنه دیگه😄

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

خب چرا ۵ ؛ ۶ سال این عذاب وجدان رو کشش دادی؟؟؟نهایت یک سال بعد اوکی میشدی زنگی چیزی میزدی

می‌دونی عزیزم بعدش کنکور داشتم و این استادم  واقعا دوست داشت من موفق شم به آرزوم و هدفم برسم چون میدونست چقدر هدفمو تلاش میکنم براش 

کلا زندگی من شده بود کنکور و زبان انگلیسی دیگه اتفاقاتی افتاد هردو اینها رو من ول کردم

بعد که کنکور رو چندبار خراب کردم و رفتم دانشگاه آزاد فقط دلم میخواست بمیرم و خجالت می‌کشیدم برم بگم تهش چی سرم اومد برای همین حتی نرفتم آموزشگاه پولمو بگیرم 

نه بابا چرا زشت باشه تو که خودت میدونی نیتت بد نیست

اره عزیزم همینطوره خودشم رفتاراش بد نبود 

یه پسرخاله دارم جای داداشم میمونه برام 

دقیقا اخلاقش و برخوردش عین اون بود واسم همسنم بودن

همیشه یاد پسرخالم میفتادم وقتی استادم هوامو داشت 

تو عمرم چنین معلمی ندیدم نه قبلش نه بعدش حتی الان که دانشگاهم 

قشنگ برادری رو در حقم تموم کرد برام ولی من حتی نشد یه تشکر ساده کنم و بی سر و صدا رفتم ...