2777
2789
عنوان

شما باشین چه می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پیام‌بهت گفته کادو‌نمیخواد؟ اگه با پیام‌بوده شاید واقعا لحنش عصبانی و‌تند نبوده و صرفا میخواسته بهت بگه تبریک‌ کافیه و کادو لازم نیست بهرحال من بودم میگفتم قصدشم‌نداشتم که کادو‌بگیرم و سال بعد دیگه تبریکم‌نمیگفتم 

با پیام‌بهت گفته کادو‌نمیخواد؟ اگه با پیام‌بوده شاید واقعا لحنش عصبانی و‌تند نبوده و صرفا میخواسته ب ...

اره تو پیام گفت 

خیلی وقت بود رفتارش باهام عوض شده بود

انگار می خواست قطع رابطه کنه

لزوما ن تحصیلات بالا ن پول زیاد هیچ کدوم فرهنگ و شعور نمیاره زیاد ب چشم دیدم مهم نیست چه مدرکی دارید ...

همین آدم چند وقت پیش پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و بعد چهارده ساعت سین زد بدون جواب و بعدم بلاک کرد بی دلیل

همین آدم چند وقت پیش پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودن ش رو مخفی کرد و بعد چهارده ساعت س ...

خب بی خیالش شو  وقتی ک نمیخواد باهاتون رفت و آمد کنه و  سر و کاری نداشته باشه پیگیرش نشو 

چون فقط خودتو بی ارزش میکنی و اعصاب خوردی برات میمونه 

خب بی خیالش شو وقتی ک نمیخواد باهاتون رفت و آمد کنه و سر و کاری نداشته باشه پیگیرش نشو چون فقط خود ...

اره خیلی وقته دیگه کامل قطع ارتباط کردم 

ولی دلم خیلی شکست

خیلی گريه کردم

به خدا من فقط خوبی و محبت بهشون کردم

اره خیلی وقته دیگه کامل قطع ارتباط کردم ولی دلم خیلی شکستخیلی گريه کردمبه خدا من فقط خوبی و محبت بهش ...

گریه نکن  گلم اون اصلا ب شما فکر نمیکنه نشستی برا ی آدم بی ارزش گریه میکنی 

بی خیالش شو و اینم شد تجربه که ب آدمای بی ارزش بها ندی 

گآهی میگم نکنه من بد بودم

ببین بعضیا گربه صفتن خوبیا رو زود فراموش میکن 

ربطی هم ب  شخصیت طرف مقابل نداره 

بی خیالشون شو و دیگه هم پیگیر نشو 

به نظرم شماره ای هم اگه داری ازشون پاک کن ک دوباره وسوسه نشی بخوای ارتباط بگیری 

ببین بعضیا گربه صفتن خوبیا رو زود فراموش میکن ربطی هم ب شخصیت طرف مقابل نداره بی خیالشون شو و دیگه ...

آره پاک کردم الان چند ماه گذشته‌ 

به قول شما بیشتر ادامه بدم خودم رو سبک می کنم