2777
2789
عنوان

رابطه محافظت نشده😭

144 بازدید | 11 پست

بچه ها دیشب اتفاق افتاد و من امروز صب دوتا اورژانسی خوردم توروخدا راه دیگه بلدین بگین نمیخوام باردار شم بچه کوچیک دارم

ناگفته نمونه دخترمم با قرص اورژانسی باردار شدم و الانم خیلی میترسم باز باردار شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون اورژانسی رو مرتب بخورو دیگه لطفا راه های پیشگیری رو درست انجام بدینپیشگیری طبیعی به درد شما نمی ...

مرتب ک نمیشه خورد سالی فثط میشه ی بار خورده بشه

پریروز پریودم تموم شد

پس نگران نباش

اصلا تخمکی نبوده تو این تایم که بخواد بارور بشه.

قرص اورژانسی هم کارش اینه جلوی تخمک گذاری رو بگیره.

سری قبل که باردار شدین احتمالا تخمک گذاری انجام شده بود که قرص خوردین

FREEDOM...🌱🤌🤍
پس نگران نباشاصلا تخمکی نبوده تو این تایم که بخواد بارور بشه.قرص اورژانسی هم کارش اینه جلوی تخمک گذا ...

مطمنی؟اخه میگن بد پریودی تخمکا سریع بارور میشه

وااای جدیییئ خداکنه ایجور شهاخه قبلیو همین ک پریودم تموم شد باردارشدم

تو ۱۲ ساعت اول اورژانسی بیشترین اثر رو داره

اما به شرطی که تو یکسال اخیر نخورده باشی و پریودت هم منظم باشه

FREEDOM...🌱🤌🤍
تو ۱۲ ساعت اول اورژانسی بیشترین اثر رو دارهاما به شرطی که تو یکسال اخیر نخورده باشی و پریودت هم منظم ...

یک سال اخیر خوردم پریودامام چن روز حلوتر میندازم وای اگه حامله شم چی وای راه حل دیگه بلد نیستین