2777
2789

خونم خیلی به هم ریخته است خودمم پریودم ولی باید پاشم خونمو جمع و جور کنم برقام رفتن شاهم میریم خونه مامانم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب مهمون داشتم تاالان داشتم تمیزمیکردم ظرف میشستم کابینت میچیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پاشم انار دون کنم تخمه بزارم کنار خوردنی آماده کنم چایی بزارم بعدش خونه رو یکم مرتب کنم بشینم منتظر ...

ای جووونم هارا تورک زبان وارانگ؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

موفق باشی گلم

مچکر

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

خونم خیلی به هم ریخته است خودمم پریودم ولی باید پاشم خونمو جمع و جور کنم برقام رفتن شاهم میریم خونه ...

این برقا خیلی رو مخه منم هروقت میخوام کار کنم جارو بکشم برق میره

این برقا خیلی رو مخه منم هروقت میخوام کار کنم جارو بکشم برق میره

کاش حداقل اس بدن بگن کی میره

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂