2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میگه لپ بچه هاتو بوس نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 37 پست
مادر نکنه کی گنه بچه دوس داره تماس پوستی با مادر اما بقیه ن

خب عزیزم بچه هنوز سیستم ایمنیش اونقدرا قدی نیس خدای ناکرده اگه ویروسی چیزی وارد بدنش بشه چی

آخه ویروس که مادر و غیر مادر نمیشناسه

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از جهت حساسیت گرفتن گفته

داداش منم بچگی اینطور بود لپش رو بوس میکردیم دونه میزد

والا من درک نمیکنم چرا ملت تا چیزی از روی دلسوزی میگن تهش بقیه گارد میگیرن 

خب لابد داره به نفعت حرف میزنه

اول ببین دلیلش چیه بعد بگو به تو چه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

تماس پوستی

بچه ها خیلی حساسن،ممکنه یه بزرگسال ناقل یه ویروس باشه اما خودش علائمی نداشته باشه،اما از طریق بوسیدن و تنفس به بچه منتقل کنه و اون ویروسو بگیره و مریض شه،بعد خودتون اذیت میشین هم جسمی هم روحی،پدرشوهر باشعوری داری

والا بچه هیچکی من دستم نمیزنم بعد کل انتظار بچدار صدم حالا بدس نکنمممممم بببببییییه

نوش جونت بوسش کن

اون با وجود تو زندگی و رشد داشته

اگه میگن غریبه بوس نکنه چون نمیدونیم چه بیماری هایی داره

خب عزیزم بچه هنوز سیستم ایمنیش اونقدرا قدی نیس خدای ناکرده اگه ویروسی چیزی وارد بدنش بشه چیآخه ویروس ...

میدونم اما بالاخره یروز نکنم دو دوز نکنم مثل برق باد بزرگ‌میشن دیگ‌حصرت میمونه مریض بشن ز من عیب نداره خوب میشن زود بعدم بدونم مریضم ک بوس نمیکنم

نوش جونت بوسش کناون با وجود تو زندگی و رشد داشتهاگه میگن غریبه بوس نکنه چون نمیدونیم چه بیماری هایی ...

دقیقا ممکنه بیماری بیماری های جنسی ک خوب نشن  مثل ایدز یا تبخال جنسی داشته باشن ن ما ک میدونیم سالمیم

میدونم اما بالاخره یروز نکنم دو دوز نکنم مثل برق باد بزرگ‌میشن دیگ‌حصرت میمونه مریض بشن ز من عیب ندا ...

اره ما مادرا خودمون میدونیم اگه مریض باشیم بوس نمیکنیم.

اما غریبه نمیدونه مریضه یا نه اهل رعایت هست یا نه

میدونم اما بالاخره یروز نکنم دو دوز نکنم مثل برق باد بزرگ‌میشن دیگ‌حصرت میمونه مریض بشن ز من عیب ندا ...

اوکیه عزیزم ولی خیلی حواست باشه هاااا

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
از جهت حساسیت گرفتن گفتهداداش منم بچگی اینطور بود لپش رو بوس میکردیم دونه میزدوالا من درک نمیکنم چرا ...

از اون دوران رفته دیگ ۸ ماشونا بعد م مادر ک میدونه بیمار نیس و هیچکککککوکوککککککککس به اندازه مادر بچه دلسوز بچش نیس