2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3490 بازدید | 146 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قهر کنه برام مهم نیست اینکه فحش کشی میکنه به خانواده ام دلش ندارم نمیتونم دیگه بشنوم دلم بیشتر میشکن ...

پس تیشکن شخصیت ضعیفی دارن سعی کن طوری زندگی کنی وباهاش برخوردداشته باشی که کاربه اونجاهانکشه ولی به نطرم شمازیادی مظلومی اگه مظلوم نباشه ظالمی هم نیست اگه یه بار درست وحستبی ادبش کنی به خانوادت فحش نمیده ولی بعصی مواقع ماخانمامجبوریم کوتاه بیایم تابه اتتلاف برنخوریم شماهم ببین شوهرتون حتل احوالش چه موریه اونمور برخوردکن 

هرچند هم مادرشوهرت  بخاد برای یلدا  شمارو سمت خوشی ببره   بنطرم کارش اشتباه بوده   ـ

باید فهمیده باشه  حداقل لباس رنگی نپوشه   

ما سال اول ک یلدا نگرفتیم  پدرم دوساله فوت شده 

اصلا هنوزم ب ما مزه نداره  اصلا 

ولی بازم مادرشو مهربونی داشتی  خدا بهش خیر بده   ک ب فکر ت  بوده  

برای شب یلدا  ما نیاز ب همدم داشتیم  نیاز ب این ک کسی بیاد خونه ما هیچ کسی نیامد حتی دعوت نکرد 🙏

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیز جان شما فقط حق داری از دست خودت ناراحت بشی که رفتی اصل کار اشتباه رو شما کردی میگفتی هنوز دوهفته اس بابام فوت شده و اصلا شرایط روحی جمع و مهمونی ندارم مادر شوهرت هیچ کار اشتباهی نکرده و شما هیچ حقی نداری از شون ناراحت باشی..این یک حقیقته که باید بپذیر

خدارحمتش کنه عزیزم ازاونا گله ای نیست مامان من فوت شد تازه بعد۱۰روز فهمیدم چه خاکی به سرم شده این موقع توالان من توکما بودم خودکشی کرده بودم بعداین که فهمیدم چی شده ازاونا نباید گله کنی عمرم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خودت باید ب پدرت احترام میزاشتی و جشن یلدا نمیرفتی ....رفتی جشن دیگه گله نکن

هیچ سالی مادرشوهرم جشن و یلدا نداشته گفتن بهم یک شام ساده میخوام درست کنم وقتی هم ما میریم فقط مادرشوهرم و پدر شوهرم هستن بقیه نمیان چون شوهرم با همه قهره

احتمالا میخواستم روحیت عوض شه 

روح پدرتونم شاد باشه 

ی مهمونی بوده دیگ ناراحت نشین ب چشم این ببینید ک میخواستن چندساعتم ک شده حال و هوای عوض شه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁