2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 146 پست
فکر میکردم شام ساده گفتن بیا که اینقدر فکر و خیال میکنی از وقتی هم عروسشون شدم هیچوقت شب یلدا نگرفتن ...

عزیزم کلامهمونی روباید تعطیل کنی تاچهلم بابات خونه هرکی میخواد باشه اوناوظیفشونه بیان حال توروبپرسن الان نیان پس کی بیان. شماهم زود به زود بروبه مامانت سر بزن که دلت تنگی نکنه این جوری اطرافیانم میفهمن چه جوری بهت احترام بزارن از قدیم یه مثل هست که میگن احترام مسجد روخود متولیش نگه میداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کلامهمونی روباید تعطیل کنی تاچهلم بابات خونه هرکی میخواد باشه اوناوظیفشونه بیان حال توروبپرسن ...

من که زنگ زدن قبول نکردم شوهرم اخم داشت تو داری بهونه میکنی اونا بهت دارن احترام میزارن من قبول کردم باید بریم

کاملاحق داری من جایه شمابودم اصلانمیرفتم هندز کفنش خشک نشده شماچه زود دورهمیاتونو شروع کردین ماتاعید ...

من قبول نکردم شوهرم گفت بهونه میکنی وقتی هم قهر میکنه یک ماه باهام قهره الانم سر اینکه گفتم درست نبود گفتن بیا از فکر وخیال در بیا وقتی ما میریم خونشون فقط مادر شوهرم و پدر شوهرم هستن بقیه نمیان چون شوهرم با همه قهره

من قبول نکردم شوهرم گفت بهونه میکنی وقتی هم قهر میکنه یک ماه باهام قهره الانم سر اینکه گفتم درست نبو ...

بزارقهرکنه اصلاچهارماه قهر کنه مگه چی میشه این بارکه قخر کرداصلاپیش قدم نشو به هیچ عنوان چه معنی داره مرد قهر کنه ازقدیم ناز زن روکشیدن زمونه عوض شده مردانازمیکنن دیگه محلش نده خودش بیاد هرچقدر میخواد طول بکشه ولی دیگه حساب کاد میاد دستش من اوایل ازدواج همش شوهرم قهر میکرد زنگ نمیزدمنم قشنگ دیگه نزدم یه دوسه هفته طول کشید دیدازمن خبری نیست خودش اومد جلو بعد اون خودش میدونه من اگه گناه کارم باشم واسه اشتی پیش قدم نمیشم 

اصلا تو گوشش نمیره متوجه نیست همش فکر میکنه من از دشمنی این حرفا رو میزنم و نمیخوام برم

اشکال نداره اونجابرو ولی جاهایه دیگه اصلازمان خودش هما چی روثابت میکنه بابایه ایشوک که فوت کردن شماهم عوضش رودرمیارید 

بزارقهرکنه اصلاچهارماه قهر کنه مگه چی میشه این بارکه قخر کرداصلاپیش قدم نشو به هیچ عنوان چه معنی دار ...

قهر کنه برام مهم نیست اینکه فحش کشی میکنه به خانواده ام دلش ندارم نمیتونم دیگه بشنوم دلم بیشتر میشکنه

هنوز دو هفته شده ممنونم

اصلا نباید میرفتی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حق داری. خدا پدرتو بیامرزه.

دیگه تا چهل پدرت هیچ جایی نرو. بقیه باید بیان پیشت

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم