2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 146 پست

منم یادمه بابام ۷ یا ۸ روز بود که فوت شده بود بعد خواهر شوهرم به همسرم زنگ زده بود ما رو برای تولد دعوت کرده بود من نرفتم ولی خیلی ناراحت شدم 

گفتن ما بزن و برقص نداریم 

ولی خب تولده دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله حق داشتی.زیادم داشتی.آرزوی مرگ کسی رو نمیکنم ولی به هر حال واسه همه هست.

من پارسال پاییز بابام فوت شد.خیلیا همش داشتن میخندیدن.مراسم نیومدن یه عده.واسه چهلم بابام خواهرش رفته بودم سفر خارج.نیومد!!!! خلاصه واسه اونا هم پیش میاد.همیشه اینجوری نمی مونه

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

عزیزم:)کسی که رفته دیگه رفته...مادر شوهرت شاید برای عوض شدن روحیه همتون این کار رو کرده!چقدر خانوم خ ...

شوهر یا پدرخود مادرشوهرشم فوت شده بود بعد دو هفته همینقدر ریلکس و روشنفکر عمل میکرد؟ خوبه یکم انصاف داشته باشین

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

بله حق داشتی.زیادم داشتی.آرزوی مرگ کسی رو نمیکنم ولی به هر حال واسه همه هست.من پارسال پاییز بابام فو ...

باور کن مادرشوهرم که میاد پرسه دورترین نقطه وایمیسته یک سری برام تکون میده به معنی سلام نمیاد دلداری بده غریبه هاش باهام دست دادن و دلداری دادن ولی ....😔

عزیزم:)کسی که رفته دیگه رفته...مادر شوهرت شاید برای عوض شدن روحیه همتون این کار رو کرده!چقدر خانوم خ ...

میگن کسی که عزیز از دست داده فقط میتونه کسی رو که عزیز از دست داد درک کنه واقعیت درسته ها .

هر کسی نمرده پدرش بود اول فکر کن بعد حرف بزن خدایی

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..!