2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه خودم میگم . ماهی اول باید بزاری فریزر یخ بزنه بعد بیاری سرخ کنی .

ماهی تازه رو سرخ کنی وا میره . مگه اینکه ازین سرخ کن روغنی ها داشته باشی تو روغن غوطه ور بشه.


بعد ما معمولا فقط زردچوبه و نمک میزنیم و مزه دار میکنیم . بعد سبزی شکم پری رو جدا میپزیم و موقع سرو میزاریم کنار ماهی  وقتی که ماهی فیله باشه .و موقع خوردن ماهی حتما کلی آب نارنج میریزیم روش

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

این خب از این بسته بندی هاس که فقط فیلسحالا ادویه ماهی چیع ؟ من تاحالا ماهی سرخ نکردم کلا

از عطاریا میتونی بگیری 

میتونی با زردچوبه یکم فلفل سیاه و نمک قاطی کنی خودت ماهی توآغشته کن به ادویه تو روغن سرخ کن پشت و روشو

برای مزه دارکردن اگه زیاد مواد مختلف بزنی مزه ماهی از بین میره

ماهی مزش به دوتا چیزه یکی سرخ کردنش یکی تازه بودنش ... ماهی هرچقدر بمونه تو مواد بنظرم مزش از بین میره

به ذائقت اگه میخوره یکم گلپر بزن اگرم نه نمک ... یکم اب نارنج یا ابلیمو هم بزن بهش ... برای بوی بدش هم فلفل دلمه و سیر رو از وسط نصف کن یه تیکه فقط بمال روش 

توی روغن فراوون سرخش کن که ترد و خوشمزه بشه

اگه حوصلت میکشه قبل سرخ کردن یه کوچولو توی آرد و آرد سوخاری بغلتون فقط زیاد آردی نشه 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
برای مزه دارکردن اگه زیاد مواد مختلف بزنی مزه ماهی از بین میرهماهی مزش به دوتا چیزه یکی سرخ کردنش یک ...

برای رنگشم خیلی کم زرد چوبه بزن فقط کم بزن که تلخ نشه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز