2777
2789
ن اصلا نفرستی از الان بیرون باش یک لات میشه در آینده کلی حرف زشت و کار زشت یاد میگیره و درضمن از کج ...

اره منم همین حرفو میزنم میگم اینم به وقتش خودش میره بازی تا ابد قرار نیست خونه باشه که بازم حرفای مزخرف میزنن

فکر میکنن صدای حیوانات در بیاره عاره

بعضیا عقده از پدر مادر دارن سر بچه ها خالی میکنن میخوان عیب و ایراد بذارن رو بچه بچه های خودشون باشن کلا تغییر نظر میدن میگن بچه ما خیلی شیرین و باهوشه که اینکارارو میکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

چه اشکال داره پسرمن کوچیک تربودمثلااین سریال هارودیده بودادای هیولاوایناروهی درمیاوردبچه هاروبترسونه بعدیک مدت بازکلاازسرش افتادبچه هااصلاکارهاشون موندگارنیست حواست به تربیتش باشه ولی خیلی به اطرافیان وحرفهای بی اساسشون توجه نکن 

بعضیا عقده از پدر مادر دارن سر بچه ها خالی میکنن میخوان عیب و ایراد بذارن رو بچه بچه های خودشون باشن ...

دقیقا همینطوره بذار بچه خودشون بزرگ بشه اونوقت میگه افرین مامان چقدر باهوشی که مثلا چنین کاری کردی 

چه اشکال داره پسرمن کوچیک تربودمثلااین سریال هارودیده بودادای هیولاوایناروهی درمیاوردبچه هاروبترسونه ...

بچه منم دقیقا همینکارو میکنه بعد بچه اون میترسه واسه اون میگه بی‌تربیته خودش اصلا شعور نداره دختره