2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره کی باشه 

از روی چی باشه

چه تاثیری توی زندگیم بذاره

من احترام اجتماع مخصوصا افراد محترم برام مهمه

اگر از طرف اون ها چیزی بشنوم گه مثل تهمت و بحث حیثیتی باشه من رو آشفته میکنه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

ببین اونی که میگه صفر درصد الکی میگه ، حرف مردم و دیگران چه بخای چه نخای روت تاثییر داره ولی باید سع ...

انسان موجود اجتماعیه و براش مهمه جزو گروهی پذیرفته بشه

یه نیاز طبیعیه ولی خب افراط و تفریط بودن توش اشکاله

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

بستگی داره کی باشه از روی چی باشهچه تاثیری توی زندگیم بذارهمن احترام اجتماع مخصوصا افراد محترم برام ...

درسته بخوایم نخوایم خانواده تاثیر داره.. 

میخوام بدونم دید بقیه به نظر دوست و افراد بجز خانواده چی

چی شده که دیگه مهم نیست

آدم پخته تر میشه،وقتی اهمیت میدادم آشفته تر میشدم اعتماد به نفسم پایین تر میومد حتی بعضیا از رو حسادت نظر اشتباه میدادن که تاثیر بدی رو زندگیم میذاشت،بخاطره این آسیبا تصمیم گرفتم اهمیت ندم واینکه هر کاری کنی مردم حرفی برای گفتن دارن،و طبق اون جمله معروف مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن

درسته بخوایم نخوایم خانواده تاثیر داره.. میخوام بدونم دید بقیه به نظر دوست و افراد بجز خانواده چی

بستگی به فرهنگ و شهر داره

بعضی فرهنگ ها خیلی اجتماع گرا هستن و اولویت زندگیشون اینه از طرف جمع پذیرفته بشن

اکثرا قدیمی ها اینطوری مثل بابای خودم

خیلی خيلی جمع گراست و اتفاقا خيلی هم به دردش خورده ها

ولی خب یکی مثل مامانم نه اصلا جمع گرا نیست و بلکه خودگراست و فقط در حدی پیش خانواده اش رعایت میکنه پشت بابام حرف در نیان

انسان موجود اجتماعیه و براش مهمه جزو گروهی پذیرفته بشهیه نیاز طبیعیه ولی خب افراط و تفریط بودن توش ا ...

دقیقا ، اون که میگه صفر درصد ، مثلا اگه تو خیابون یکی داد بزنه بهش بگه یابو نباید ناراحت بشه چون حرف مردم براش مهم نیست