2777
2789
عنوان

دخترتون با کسی در ارتباط باشه ترجیح میدین بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 41 پست

من در مورد همه چیز با مادرم صحبت میکنم و فکر میکنم این بهتره.از هر نظر هم داخل خانواده آزادی دارم اما خب برای خودم یکسری لیمیت هم تعیین کردم

به نظرم از دخترتون فاصله نگیرید و اجازه دخالت به دیگران رو هم ندید

خواهرت چه نظر بیخودی داده آدم به مادرش که نزدیکترینشه نگه به کی بگه خودت چطور کنجکاو نیستی بدونی؟ را ...

تا یه حدی یه حدس هایی میزنم که کیه 

خواهرم خودش دوتا دختر داشته نمی دونم بخدا 

درسته من بدونم شاید جاهایی بتونم بهتر هدایتش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا یه دختریم که میخواد بگه مادره نمیخواد بدونه😂روابط مادر دختری خوبه ولی بنظر من مادر میتونه به ع ...

اره بچم خیلی دوست داره بگه من بحث رو میپیچونم

درست میگی 

نگران اینم هستم باباش بفهمه من میدونستم چی بگم بهش

دخترم ۲۱ سالشه دانشجو هستششما تجربش رو داشتید؟خب باباش متوجه بشه که میدونستم چی بگم؟

من تجربه اش رو بعنوان مادر نداشتم ولی خواهرم خیلی شیطون بود و همیشه یه کارایی میکرد مامانم تا میفهمید شروع میکرد گریه و تهدید و به بابام‌میگفت‌‌‌ و … تهشم خواهرم برخلاف میل خانوادم با دوست پسرش ازدواج کرد 

بنظرم شما باید سربسته با شوهرتون صحبت کنید و بهش بگید که الان همه بچه ها کم و بیش این تجربه هارو دارن اینکه شما بدونی دخترت چیکار میکنه اصلا بد نیست از طرفی پسریم که بدونه خانواده دختر درجریانن کمتر احتمال داره بخواد سواستفاده کنه ولی اگه حس کنه دختره از اینکه خانوادش بفهمن میترسه هر سواستفاده ای ممکنه بکنه 

اره دوست دارم راهو براش باز کنم بیاد بگه ولی میگم اگه باباش متوجه بشه من میدونستم داستان نشه

عزیزم پدرسگ باید شل کنه شوهرت باید رفیق باشه با بچش شما خودت رگ خواب همسرت رو بلدی خودت میتونی رامش کنی 

واقعا دوره و زمونه عوض شده 

خب پس یعنی سنش پایین نیستاگر قصد ازدواج داره چرا آشنا نشه با کسی؟چرا انقدر کلمه دوست پسر برای همه تا ...

بله درسته تا یه حدی میدونم پسره هم ادم درستیه

ولی خب پدرش قطعا با این موضوع کنار نمیاد

استارتر حالا شما از کجا فهمیدی که تو رابطس

همکلاسیشه وقتی داره از بیرون رفتن گروهی با بقیه همکلاسی هاشون میگه متوجه میشم اسم اون و کارهاشو با ذوق تعریف میکنه تو عکس هاشون هم با دوستاش کنار هم وایسادن 

چند بارم اسمشو رو گوشیش دیدم 

بعدم من متوجه حالات دخترم هستم که تغییر کرده

اره بچم خیلی دوست داره بگه من بحث رو میپیچونمدرست میگی نگران اینم هستم باباش بفهمه من میدونستم چی بگ ...

والا من هرچی میشه به مامانم میگم اونم قایم میکنه از بابام😂بابامم اگه چیزی بفهمه دو تایی با مامانم یجوری بابامو توجیه میکنیم

آخه کلا باباها خیلی دیگه سختگیرن تو خونه ما این مدلیه منم اگه کاری بخوام انجام بدم یا جایی بخوام برم یا حتی اگه از آدمی خوشم بیاد همرو به مامانم میگم اونم بهم میگه چیکار کنم اینجوری هم خیال مامانم راحت تره هم خودم خیالم راحته که مامانم در جریان همه چی هست ولی بابام بدونه قشنگ جنگ راه میندازه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡