2777
2789

گذشته دیگه گذشته 

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی راجب اون ادم تحقیق کنی

به این پیشگو ها واینا اعتماد نکن فقط سواستفاده گرن

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیزم ممکنه اون ادم زن و بچه داشته باشه

چرا تحقیق نمیکنی درموردش

اصلا هم شهریم نیست🙄

ولی بخوای استناد کنی به حرفای فالگیر ورمان وحس ششم واینا 

اینا همه مزخرف وچرت وپرته

تنها راهش تحقیقه

چرا تحقیق نمیکنی درموردش

خب چونکه کلا کسی نمیشناستش

و اینکه من خودم هم خواب های عجیبی راحبش دیدم

هم اینکه میخوام در ارامش حل بشع تموم شه بره

خیلی هم پیله میکنه

من خودم هنوز از فکر کسی که دوسش داشتم در نیومدم

ولی بخوای استناد کنی به حرفای فالگیر ورمان وحس ششم واینا اینا همه مزخرف وچرت وپرتهتنها راهش تحقیقه

ببین تجربه داشتم

قبلا یک نفر یود راجب کسی که دوسش داشتم چیزهایی گفت و درست بود!!!

الان دیکه طرف گوشیشو خاموش کرده و بهش دسترسی ندارم

خونوادمم گیر دادن که این جدیده رو قبول کن

من نمیخوام

اره ولی متاسفانه جوابگو غریبه نیست

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

میشه کمکم کنی؟؟

خب وقتی جوابتو نمیده من چه کمکی میتونم کنم😅

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞