2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا تو همین شرایط بودم...زنگ زدم به همسرش، اومد خونم، به خانومه همه چیو گفتم،کلی گریه کرد و تشکر و گفت ازش جدا میشه، خلاصه چندوقت بعدش دیدم بچه دار شدن...

همش میگم کاش حداقل از آقاهه بچه دار نمیشد چون یارو کلا اهل خیانت و ایناست.

بعدم ک دیگ ندیدمشون،حدودا 3 سالی هست.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
به زنش بگو. باید بدونه با چه جونوری داره زندگی میکنه. با نگفتن بهش سرپوش نذاريد رو قضیه.

ببین من با حرفت موافقم . ولی دیدی همیشه میخوای دلسوزی کنی یه چیزیو درست کنی میشی آدم بده؟ ممکنه دوستش اصن به خودش تهمت بزنه 

مردی که یه دختر اشنا که زنشم میشناست نخ میده قطعا زنش یه چیزایی ازش میدونه

خب دوستمه دختره خودش قبلا بهم گفت که مچشو با یکی گرفته دعواشون شده ولی منو نمیدونه فک کنم 

Don't trust

به زنش بگو. باید بدونه با چه جونوری داره زندگی میکنه. با نگفتن بهش سرپوش نذاريد رو قضیه.

عزیزم بخدا نمیشه نمیدونم فیلم ابلق رو دیدید یا نه ولی آخرش همه میگن خود زنه کرم داشته و این باعث میشه راه برای اذیت بقیه مردا باز بشه 

یکی قبلا بهم توخیابون همش گیرمی دادشماره می خواست نمی دونستم متاهله ولی منم کلا ازاول مال دوستی ووقت تلف کردن نبودم به خاطره این بی محلی می کردم بهش هم محلی بود ولی من نمی شناختمش یه بارتوخیابون بازن وبچش دیدم فهمیدم متاهله داشتم می رفتم سمتش که به زنش بگم ازچهرم فهمید خشم وکه چی کارمی خوام بکنم چند قدم عقب تراز خانمش راه رفت حالت هندیا داشت بازبان بی زبانی التماس می کرد که نرم جلو منم ازحرکت ایستادم نرفتم بعداون من شدم جن اون بسم الله هرجا می دید من و محو می شد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ببین من با حرفت موافقم . ولی دیدی همیشه میخوای دلسوزی کنی یه چیزیو درست کنی میشی آدم بده؟ ممکنه دوست ...

نمیدونم ولی خب اگه من باشم وظیفه خودم میدونم که بگم. حس میکنم با نگفتن دارم به دوستم بدی میکنم

دقیقا تو همین شرایط بودم...زنگ زدم به همسرش، اومد خونم، به خانومه همه چیو گفتم،کلی گریه کرد و تشکر و ...

دقیقا آخر رابطشون ادامه پیدا می‌کنه اونی که خراب میشه این وسط ماییم 

Don't trust

نمیدونم ولی خب اگه من باشم وظیفه خودم میدونم که بگم. حس میکنم با نگفتن دارم به دوستم بدی میکنم

عزیزم یه درصد احتمال بده اون بدبخت شرایط جدا شدن نداشته باشه نابود میشه هر ثانیه بعدشم خانوما حسشون خیلی قویه مطمئن باش زن اولین کسیه ک متوجه خیانت شوهرش میشه ولی گاهی بخاطر شرایطش ترجیح میده چیزی نگه