2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بلا به سر منم میاد من خودم متاهلم روبروی خونه مامانیزرگم اینا مغازه هست طرفم زن داره بچم داره وق ...

چ فرقی داره برات؟؟هر دو متاهل هستین برات مهم نباشه قصدش چیه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

دوستم با پسره دوست شد برد بیرون باهم کلی عکس گرفتن همه ی اون عکسا رو همراه اسکرین شات ها پرینت کرد انداخت تو حیاط خونشون دختره برداشت 

برای اینکه پسره آسیبی بهش نرسونه گفت من نکردم یکی هکمون کرده و تمام

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

این بلا به سر منم میاد من خودم متاهلم روبروی خونه مامانیزرگم اینا مغازه هست طرفم زن داره بچم داره وق ...

وا...

هر دوتاشون متاهلیدددددددد

بعد چه فرقی بین عاشق شدن یا منظور بدش وجود داره الان؟؟?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?؟؟؟؟؟؟

هیچی عزیزم فقط اصلا جواب پیام و تماس ایناشو نده ک یموقع چیزی شد تو حسابت پاک باشه و تاجایی ک میتونی جایی ک اون هست نرو متاسفانه منم همدرد شمائم ولی من اون آقا مجرده و خیلی بهم نزدیکه متاسفانه