2777
2789
عنوان

راسته که جلوی چشم طرف نباشی دلش تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
آخه ببین کارای خیلی بدی کرده الان دارم با چشم خودم میبینم با دخترا رابطه داره و بیرون می‌ره و ... دا ...

رابطه با پسر داشته ؟؟

بیخیال بابا تحت هیچ شرایطی برنگرد 

طرف نرمال نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه با پسر داشته ؟؟بیخیال بابا تحت هیچ شرایطی برنگرد طرف نرمال نیست

آره قضیه اش خیلی طولانیه

این از همون اول دوستیمون همش از این تعریفا میکرد که دوستام یه پسرو بردن پشت کوه باهاش رابطه داشتن ولی به جون بابام من کاری نکردم قسم و قرآن و....

ولی همش شوخی های این مدلی میکرد منم جدی نمی گرفتم میگفتم بابا این داره همینجوری بی منظور حرف میزنم

بارها وقتی گوشیشو چک میکردم شماره یه پسری به اسم آرتا تو گوشیش بود میگفتم این کیه می‌گفت بابا این یه لاته همه ازش می‌ترسن و فلان... قسم جون باباشم میخورد 

منم یک ماه پیش که گوشیشو چک کردم فیلم س..ا..ک زدن پسره رو دیدم که داشت واسه این میزد🙂همونجا خودمو تیکه پاره کردم انقدر جیغ زدم و زدمش اونم اعصبانی شد گفت خوب کردم هزارتا کار دیگه هم کردم و هزارتا خیانت و همه رو تو گوشیش نشونم داد جفت خودم هم زنگ زد به دخترا...

چون تو داری همش بهش فکر می‌کنی تو ذهنت همش دنبال اون آدمی چجوری میخواد بره؟

خب دست خودم نیست

چجوری بهش فکر نکنم راهکاری هست؟

اون چطور بیخیاله نمیفهمم 

آخه اون همه خاطره و حس رو ما دونفره کنار هم داشتیم

آره قضیه اش خیلی طولانیهاین از همون اول دوستیمون همش از این تعریفا میکرد که دوستام یه پسرو بردن پشت ...

این آدم با این همه مشکل فقط باید بره به درک 

واقعا ارزش تو خیلی بیشتر از ایناس

به درک دلتنگ شده یا نه 

قطعا حقت همچین رابطه ای نیست 

این آدم با این همه مشکل فقط باید بره به درک واقعا ارزش تو خیلی بیشتر از ایناسبه درک دلتنگ شده یا نه ...

تازه اینایی که گفتم نصف چیزاشه

فحش هاش و تهدید هاشوووو یاخدا بخوام از کاراش بگم تا فردا صبح طول می‌کشه

فقط از دست خودم اعصبانیم که انقدر خرم بعد این همه اتفاق دارم بهش فکر میکنم یه همچین اشغالی توی ذهنمه

نمی‌دونم چجوری بندازمش بیرون از فکرم 

تازه اینایی که گفتم نصف چیزاشهفحش هاش و تهدید هاشوووو یاخدا بخوام از کاراش بگم تا فردا صبح طول می‌کش ...

طبیعیه عزیزم 

سه سال تو رابطه بودی طول می‌کشه فراموش کنی 

فقط سعی کن بدی هاشو پررنگ کنی تو ذهنت 

و مشغول شو