2777
2789
دیدی گفتم کج فهمیییی😂😂وای خدااا بعله خاله هام معلمن پس منم فرهنگی محسوب میشم آره مهندس؟ ری..ی😂😂� ...

طرز حرف زدن ی سطح بالا 😂😂 

حداقل ی جوری رفتار کن ک تابلو نشی

برای یه نظر فاقد اهمیت خودتو شرحه شرحه کردی ولی نکته جالب اینه اصلا تو یه فاز دیگه ای هم هستی

برای نظر تو نبود . اعاده حیثیت خودم بود. ک نذارم هر مجازی ای ک از من نمیدونه چیزی بهم برچسب بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره حیف ی زشت خوشگل که جای خود داره

ببین خیالت راحت . 99 درصد جنس مخالفی ک من میبینم تو جامعه اصن کششی در من بوجود نمیاد.  بعد تو به صورت خودکار کنسل میکنی برا من؟!

دوستان به نظرم تو این تاپیک نظر ندین دیگه، استارتر تاپیک زده خودش اول شروع کرده از یه مسئله ی شخصی گفته تو سایت عمومی و بعد هم تو اکثر کامنت ها با خشم و حسادت و بی احترامی جواب داده

خودش تو یکی از کامنت ها به پراید و ۴۰۵ ای ها بی احترامی میکنه که نمیدونم زیاده و فلانه برای اینکه لول ماشین خودش رو بالا نشون بده

بعد راجب دهه ی هشتاد نظر میده

بعد میاد تو یکی از کامنت ها مینویسه کوفت،تو یکی دیگه به رشته ی پرستاری که واقعاا مقدسیه بی احترامی میکنه

میره میشینه تاپیک های بقیه رو میخونه که مچ گیری کنه به خیال خودش

حیف وقتتونه تو تاپیک همچین ادمایی شرکن کنین

من خودم به شخصه به عنوان دهه هشتاد اگ بخوام ازدواج کنم با کسی که متعهده، فداکاره، وفاداره، مرام معرفت داره، کنارش امنیت داشته باشم، دوسم داشته باشه و اهل تلاش باشه حاضرم سوار موتور هوندا هم بشم

پس الکی کمبود های خودتون رو با برند ماشین و داشتن مدرک دکترا پوشش ندین

دیدی گفتم کج فهمیییی😂😂وای خدااا بعله خاله هام معلمن پس منم فرهنگی محسوب میشم آره مهندس؟ ری..ی😂😂� ...

خانواده فرهنگییییی. 😂😂 رفیقام همه اونور ابن . خیلی راحت میتونم اپلای کننم برم. ولی خوب پدرم حمایت میکنه .  انقد فشار میخوری ک منو صداا میکنی در پست خودت 😂😂

دوستان به نظرم تو این تاپیک نظر ندین دیگه، استارتر تاپیک زده خودش اول شروع کرده از یه مسئله ی شخصی گ ...

بابا خودش دروغگو هست تو تایپیک های مختلف ماشین هاش متفاوته از رویاهاش میگه

همه بلدن تایپیک قبلی بخونن😂😂

بابا خودش دروغگو هست تو تایپیک های مختلف ماشین هاش متفاوته از رویاهاش میگههمه بلدن تایپیک قبلی بخونن ...

اوخییی. خب اشکال نداره.  ی مزدا 3 دو تومنی ی 207  هفتصد تومدی قابل هضم نیست برات . چون من در حال خرید و فروشم