من متوجه شدم اگه میخوای طعما خوب به خورد جوجه بره باید دونه دونه مواد رو اضافه کنی یعنی من اول فقط زعفران میزنم قاطی میکنم تا مرغ کاملا زرد بشه، بعد پیاز میزنم چنگ میزنم تا اب پیاز به خورد جوجه بره و همینطور تا اخر ، وقتی همه ی مواد رو یکدفعه قاطی میکنی اثر مواد کم میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.