2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلیسچیرقص جدیدشو ندیدی پس با آهنگ جدیدش😂اون بهتره

وای سوادم نم کشیده

یادمه اون روز که تو پخش زنده آهنگ خودشو یادش رفته بود و چجوری سعی کرد جمعش کنه میکروفون رو وارونه گرفته بود که لب زدنش رو کاور کنه

چقد طول میکشه من یکم عجله دارم

احتمالا سی چهل سال دیگه

آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم                                                                             اگه توقع جواب مودبانه دارین، مودب صحبت کنید

وای سوادم نم کشیدهیادمه اون روز که تو پخش زنده آهنگ خودشو یادش رفته بود و چجوری سعی کرد جمعش کنه میک ...

همه شون تو تلویزیون آهنگ ضبط شده میخونن همه شون

تو برنامه های مهران مدیری دورهمی همه خواننده ها لب زدن

همه شون تو تلویزیون آهنگ ضبط شده میخونن همه شونتو برنامه های مهران مدیری دورهمی همه خواننده ها لب زد ...

اره حتی گاهی تو کنسرتاشون ولی خب اون طفلی شعرش یادش رفت که چجوری لب بزنه ولی خیلی قشنگ جمعش کرد. خدا حفظش کنه براتون

ایشونو نمیگم ولی شده که خواننده ای تو کنسرتاشم فقط لب می زده. یه نفر بود میکرفون از دستش افتاد ولی ص ...

اهااان فکرکردم ایشونو میگی

اون مدلی که زیاد داریم ، حمید هیراد ، ابراهیم زاده

ولی من این همه ساله هم کنسرت ایشون میرم هم ویدیوهارو میبینم لب نمیزنن اصلا

تازه یه بار تو شهر خودم میکروفون قطع شد صداشونم رفت

اهااان فکرکردم ایشونو میگیاون مدلی که زیاد داریم ، حمید هیراد ، ابراهیم زادهولی من این همه ساله هم ک ...

بله چهره مثبت و درستی داره و حس خوب ازش میگیرم. رقصشم چون خیلی مردونه و باوقار بود به دلم نشست