2777
2789
عنوان

مدرسه ی دختر به مناسبت روز مادر

92 بازدید | 18 پست

دورهمی توی پارک گرفتن؛ اونم چه ساعتی ساعت ۹تا ۱۱ صبح

من با یه بچه ۴ماهه چطور برم؟ اکثر مامانا میرن بچم غصه میخوره من نرم

کسی را ندارم بچمو ۲ساعت نگه داره چیکار کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پارک؟؟؟سرد نیست؟؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نرو مگه چی میشه... چقدر لوس میکنین بچه هاتون رو... بچه اگه بخواد با همچین چیزای غصه بخوره، بذار بخور ...

نهههه 

خیلی ناراحت میشه من تجربش رو دارم خیلی ناراحت شدم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

کدوم شهری؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نهههه خیلی ناراحت میشه من تجربش رو دارم خیلی ناراحت شدم

آره منم یادمه روز پدر باباها را دعوت کرده بودن مدرسه من بابام یکسال بود فوت شده بود کل روز بغض داشت خفم میکرد